• 1394/03/25 - 07:30
  • - تعداد بازدید: 635
  • - تعداد بازدید کنندگان: 635
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

معاون غذا و دارو برخي نکات پزشکي و تغذيه اي مهم ماه مبارک رمضان را توصيه کرد

دکتر مهران ولايي معاون غذا و دارو ضمن تبريک به مناسبت فرارسيدن ماه مبارک رمضان برخي نکات پزشکي و تغذيه اي مهم اين ماه را توصيه کرد.روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان منافع فراواني به همراه دارد، ضمن اين که بايد نکات پزشکي و نحوه تغذيه نيز مورد توجه قرار گيرد. بنابراين مصرف غذاي زياد هنگام افطار و سحر ضرورت ندارد و مهم، داشتن رژيم مناسب غذايي در اين ماه است. بدن مکانيسم‌هاي تنظيم کننده اي دارد که در طي روزه داري فعال مي شوند و سوخته شدن مؤثر چربي بدن در اين ماه رخ مي دهد. يک رژيم غذايي متعادل

254457.mp3 معاون غذا و دارو برخي نکات پزشکي و تغذيه اي مهم ماه مبارک رمضان را توصيه کرد

 


دکتر مهران ولايي معاون غذا و دارو دانشگاه ايران ضمن تبريک به مناسبت  فرارسيدن ماه مبارک رمضان برخي نکات پزشکي و تغذيه اي مهم اين ماه را توصيه کرد.روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان منافع فراواني به همراه دارد، ضمن اين که بايد نکات پزشکي و نحوه تغذيه نيز مورد توجه قرار گيرد. بنابراين مصرف غذاي زياد هنگام افطار و سحر ضرورت ندارد و مهم، داشتن رژيم مناسب غذايي در اين ماه است.


بدن مکانيسم‌هاي تنظيم کننده اي دارد که در طي روزه داري فعال مي شوند و سوخته شدن مؤثر چربي بدن در اين ماه رخ مي دهد. يک رژيم غذايي متعادل براي حفظ سلامت و فعاليت فرد در طول ماه رمضان کافي است. اختلالات به وجود آمده در اين ماه، حاصل مصرف زياده از حد غذا، مصرف نامتعادل غذا و خواب کم است .


 


 


1.       افطار خود را با خوردن خرما، عسل يا کشمش ، توت خشک  که داراي قند طبيعي مي باشند( به مقدار اندک) به همراه چاي يا شير باز کنيد.


2.       خوردن غذاهاي  سنگين و پرکالري در وعده افطار مانند کله پاچه، آش رشته با نعناع سرخ کرده و پياز داغ و روغن فراوان، زولبيا و باميه( به ميزان زياد) حلواهاي خانگي سرخ شده در روغن ،نوشيدن آب بسيار سرد، شربت يا نوشابه سرد با معده خالي در هنگام افطار،خوردن هم زمان افطاري با مخلفات گوناگون همراه با شام سنگين،تند غذا خوردن، از جمله مواردي هستند که چه در وعده افطار و چه در وعده سحر براي سيستم گوارش اختلال ايجاد مي کنند ، بهتر است براي خوردن سحري زودتر از خواب برخيزيد تا بتوانيد بدون عجله و با فرصت کافي غذا بخوريد.


3.       نوشيدن  آب ولرم  ، چاي کمرنگ، شير گرم و فرني در آغاز افطار مناسب است.


4.       برنامه کاملاً سبکي مشابه وعده صبحانه براي افطار خود در نظر بگيريد، مانند نان و پنير با گردو يا گوجه فرنگي يا سبزي خوردن تازه


  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 254457
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings