• 1397/02/31 - 09:33
  • - تعداد بازدید: 781
  • - تعداد بازدید کنندگان: 781
  • زمان مطالعه: 5 دقیقه

محصولات پروبيوتيک، ايمني زنان باردار و جنين را بالا ميبرد

محصولات پروبيوتيک، ايمني زنان باردار و جنين را بالا ميبرد

255063.mp3 محصولات پروبيوتيک، ايمني زنان باردار و جنين را بالا ميبرد

به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران :دکتر مهران ولايي  گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت محصولات پروبيوتيک ايمني زنان بارداذ و جنين را بالا ميبرد.
محصولات پروبيوتيک داراي باکتري هاي مفيدي براي سلامت بدن هستند و توازن باکتري هاي بدن ازجمله بيش از ??? نوع باکتري مفيد دستگاه گوارش را حفظ مي کند. 
وي افزود: همچنين برخي تحقيقات انجام شده روي نوزادان نشان مي دهد نوزاداني که مادران آنها درحين بارداري از مواد غذاييپروبيوتيک استفاده کرده اند، هنگام تولد ميزان آسم، آلرژي و اگزماهاي پوستي آنها کمتر بوده است. 
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي ايران در خصوص نحوه مصرف مواد پروبيوتيک نيز توضيح داد: از آنجايي که باکتري هاي اين مواد بين هفت تا ?? روز زنده مي مانند، بايد طي اين مدت اين مواد مصرف شوند. همچنين به دليل اينکه باکتري هاي موجود در آنها با حرارت از بين مي روند، بايد در يخچال نگهداري شوند. 
ولايي يادآور شد: توصيه نمي کنيم که مادران باردار حتما از اين مواد استفاده کنند، اما مصرف آن براي زنان باردار و ساير افراد ضرري ندارد و جايي براي نگراني نيست؛ چراکه تاکنون گزارش منفي در اين مورد نداشته ايم. 

** افزايش وزن مادران باردار تا ?? کيلو طبيعي است 
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي ايران گفت: گاهي مادران باردار به دليل نگراني از تغيير شکل ظاهري خود، به رعايت رژيم هاي غذايي حين بارداري روي مي آورند که اين مساله مي تواند به جنين آسيب جدي برساند. 
ولايي افزود: مادري که باردار است فقط سلامتي خودشان حائز اهميت نيست، بلکه جنيني دارد که سلامت و ميزان رشد او بسيار مهم است، همانطور که مادر نياز به غذا دارد جنين نيز نياز دارد، بنابراين به منابع غذايي بيشتري نياز است؛ اگر به طور متوسط مصرف غذايي يک مادر باردار روزانه حدود ??? کالري بيشتر شود و بين هفت تا ?? کيلو وزن مادر درطول زمان بارداري افزايش يابد، طبيعي است و اگر کمتر يا بيشتر از اين باشد، غيرطبيعي است. 
وي با بيان اينکه در ماه هاي اول بارداري وزن گيري مادر کمتر و در سه ماهه آخر بارداري وزن مادران بيشتر مي شود و اين افزايش وزن بايد تدريجي باشد، تاکيد کرد: اگر مادري وزن گيري کمي داشته باشد و يا اصلا تغيير وزن نداشته باشد، نيازهاي جنين برآورده نمي شود و براي سلامت جنين خطرناک است. 
ولايي اظهار داشت: همواره به مادران باردار توصيه مي شود که وزنشان بيش از حد مجاز بالا نرود و اين مساله بسيار مهمي است که بايد رعايت شود؛ چراکه افزايش بيش از حد وزن و در واقع چاقي سبب بروز مشکلات ديگري مانند ديابت بارداري مي شود که مي تواند به سلامت مادر و جنين آسيب وارد کند. 
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي ايران گفت: امروزه در جامعه ما مساله جديدي مشاهده مي شود مبني بر اينکه زناني که ازدواج مي کنند، تمايلي به فرزندآوري ندارند يا اينکه در سنين بالا اقدام به فرزندآوري مي کنند و اين مساله در حال تبديل شدن به يک رويه در کشور ما شده است؛ اين در حالي است که هرچه بارداري در سنين پائين تر صورت گيرد، سلامت مادر و جنين بهتر حفظ مي شود. 

** مواد غذايي مورد نياز مادر و جنين 
ولايي درخصوص لزوم مصرف موادغذايي پروتئيني و نقش آنها سلامت مادر و جنين اظهار داشت: نياز مادران باردار به پروتئين زياد است؛ از اين رو مصرف گوشت، ماهي و لبنيات را توصيه مي کنيم اما مادران باردار بايد توجه داشته باشند غذاهايي که احتمال آلودگي ميکروبي دارند مانند برخي ماهي ها که حاوي جيوه هستند و پنيرهاي نرم را نبايد مصرف کنند و از آلوده نبودن غذاهاي مصرفي خود بايد مطمئن باشند. 
وي ادامه داد: تمام مواد هرم غذايي ازجمله پروتئين، قندها، چربي ها، غلات، ميوه و سبزي هاي براي حفظ سلامت مادر و جنين توصيه مي شود؛ همچنين در مورد مصرف مواد معدني و ويتامين ها نيز توصيه هاي زيادي مي شود زيرا به خصوص کلسيم، آهن و فسفر و برخي از ويتامين هاي گروه بي و سي براي رشد جنين بسيار حائز اهميت هستند. 
ولايي با تاکيد بر اينکه بهتر است مصرف اين مواد به ويژه آب ميوه ها به صورت طبيعي باشد، افزود: با اين حال در پروتکل هاي کشوري آمده است که متخصصان زنان، در صورت تشخيص کمبود آهن در زنان باردار قبل از سه ماهگي، براي آنها قطره آهن تجويز کنند و بعد از ?? هفتگي بارداري براي تمام زنان باردار مولتي ويتامين و آهن تجويز شود. 
وي در مورد مصرف قندها نيز توصيه کرد: مصرف زياد قندها سبب ديابت بارداري مي شود و برخي از خوراکي ها مانند بيسکويت، شکلات، شيريني ها و سيب زميني از آنجا که سريع تبديل به قند مي شوند مصرف زياد آن مي توانند ديابت بارداري ايجاد کنند؛ بنابراين مصرف اين مواد توصيه نمي شود، البته اگر مادر به اين مواد ويار داشته باشد، مصرف کم آن اشکال ندارد. 
ولايي گفت: همچنين مادران باردار بايد از مصرف زياد برخي مواد غذايي مانند چاي و نوشابه ها پرهيز کنند و به هيچ وجه الکل و مواد الکلي مصرف نکنند، زيرا سبب بروز مشکلاتي براي جنين مي شود. 
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي ايران در خصوص ميزان مناسب مصرف هر يک از مواد هرم غذايي در زنان باردار و مولتي ويتامين ها نيز اظهار داشت: ميزان مصرف نسبت به سن و وزن هر فرد متفاوت است و نمي توان دستور کلي تجويز کرد؛ بنابراين مادران باردار بايد تحت نظر پزشکان معالج خود و با تجويز آنها اقدام به مصرف مکمل هاي غذايي کنند. 
علمي ** ????**????
انتهاي پيام /* 
 
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 255063
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings