لیست اخبار صفحه :46
وبينار  اصول و کليات فرآورده هاي آرايشي و بهداشتي
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار کرد:

وبينار اصول و کليات فرآورده هاي آرايشي و بهداشتي

روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران- ، وبينار " اصول و کليات فرآورده هاي آرايشي و بهداشتي"  روز دوشنبه  ?? آذر ماه ???? در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران برگزار شد.

شرکت تجهيزات پزشکي داراي محصولات قاچاق، تاريخ مصرف گذشته و مستعمل پزشکي شناسايي شد
کارشناسان تجهيزات پزشکي معاونت غذاودارو دانشگاه ايران:

شرکت تجهيزات پزشکي داراي محصولات قاچاق، تاريخ مصرف گذشته و مستعمل پزشکي شناسايي شد

پيرو نظارت هاي ميداني کارشناسان مديريت تجهيزات پزشکي دانشگاه علوم پزشکي ايران جهت جلوگيري از احتکار و قاچاق تجهيزات و ملزومات پزشکي، ??آذرماه ???? ، يک شرکت غيرمجاز تجهيزات پزشکي در محدوده اشرفي اصفهاني را شناسايي  کردند.

برگزاري  هشتمين کميسيون قانوني ماده 20 امور داروخانه هاي معاونت غذا و دارو
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران:

برگزاري هشتمين کميسيون قانوني ماده 20 امور داروخانه هاي معاونت غذا و دارو

 در هشتمين کميسيون قانوني ماده ?? امور داروخانه ها در سال جاري با حضور رئيس دانشگاه ، معاون غذا و دارو و اعضاي کميسيون به پرونده ??

بيست و يکمين کميسيون فني و قانوني با بررسي88 پرونده
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران برگزار شد:

بيست و يکمين کميسيون فني و قانوني با بررسي88 پرونده

روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران  بيست و يکمين کميسيون فني و قانوني با بررسي??پرونده ،  

مشکلات و عوارض مصرف مواد  نيروزا  در بين ورزشکاران
کارشناس اداره نظارت و ارزيابي فرآورده هاي طبيعي، سنتي و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران بررسي کرد:

مشکلات و عوارض مصرف مواد نيروزا در بين ورزشکاران

تغذيه، جايگاه خاصي در برنامه تمرينات روزانه ورزشکاران دارد. با افزايش دانسته­هاي ما در مورد سوخت و ساز بدن و فيزيولوژي ورزش، مشخص شده است که تغذيه و مواد مغذي تاثير و نقش به­سزايي در عملکرد عضلات دارند. در اين مقاله مهندس سميرا برات وند، کارشناس اداره نظارت و ارزيابي فرآورده هاي طبيعي، سنتي و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران در خصوص مشکلات و عوارض مصرف مواد نيروزا در بين ورزشکاران مي پردازد.

برگزاري دومين کارگاه آشنايي با الزامات GMP-PIC/S
اداره نظارت و ارزيابي فرآورده هاي طبيعي، سنتي و مکمل دانشگاه برگزار کرد:

برگزاري دومين کارگاه آشنايي با الزامات GMP-PIC/S

روابط عمومي معاونت غذا و دارو  دانشگاه ايران- دومين کارگاه از مجموعه کارگاه­هاي آموزشي آشنايي با الزامات GMP-PIC/S در کارخانه­هاي فرآورده­هاي طبيعي، سنتي و مکمل روز سه شنبه ?? آذرماه سال ???? به صورت وبينار، توسط اداره نظارت و ارزيابي فرآورده­هاي طبيعي، سنتي و مکمل در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران برگزار

ايزوتيازولينون ها و مشتقات آن در صنعت آرايشي و بهداشتي
کارشناس آزمايشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران بررسي کرد:

ايزوتيازولينون ها و مشتقات آن در صنعت آرايشي و بهداشتي

روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران- ايزوتيازولينون يک ترکيب آلي است که برخي از مشتقات آن به طور گسترده به عنوان نگهدارنده و ماده ضد ميکروبي در صنايع مختلف مثل صنايع آرايشي و بهداشتي مورد استفاده قرار مي گيرند. دکتر اکبر عباسپور کارشناس بخش آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران در اين مقاله به  ايزوتيازولينون

برگزاري کارگاه آموزشي تئوري و عملي  روش هاي استخراج و تشخيص رنگ
آزمايشگاه کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران برگزار کرد:

برگزاري کارگاه آموزشي تئوري و عملي روش هاي استخراج و تشخيص رنگ

روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران-در راستاي اجراي اولويت هاي آموزشي مداوم، دوره باز آموزي روشهاي استخراج وتشخيص رنگها، توسط مديريت آزمايشگاه کنترل معاونت غذا و دارو با رعايت کليه پروتکل هاي بهداشتي ??و?? آذر ???? در سالن کنفرانس معاونت وآزمايشگاه شيمي موادغذايي برگزار گرديد.

Template settings