لیست اخبار صفحه :197
چهاردهمين کميسيون فني و قانوني با بررسي 50پرونده 21مهر ماه برگزار شد

چهاردهمين کميسيون فني و قانوني با بررسي 50پرونده 21مهر ماه برگزار شد

به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو: چهاردهمين کميسيون فني و قانوني بررسي و صدور پروانه هاي بهداشتي و مجوزهاي ورود مواد اوليه و فرآيند شده مواد غذايي ، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکي ايران با بررسي 50پرونده، 21 مهرماه سال جاري در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

صدور مجوز لوگوي FSMS براي محصولات کارخانجات شير پاستوريزه پگاه تهران، لبنيات پاستوريزه پاک، شرکت اطعمه پارس و شرکت صنعتي پارس مينو، در معاونت

صدور مجوز لوگوي FSMS براي محصولات کارخانجات شير پاستوريزه پگاه تهران، لبنيات پاستوريزه پاک، شرکت اطعمه پارس و شرکت صنعتي پارس مينو، در معاونت

روابط عمومي معاونت غذا و دارو: اولين جلسه از کميته FSMS معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران در سال جاري ، به صدور مجوز لوگوي FSMS محصولات کارخانجات شير پاستوريزه پگاه تهران ، لبنيات پاستوريزه پاک، شرکت اطعمه پارس و شرکت صنعتي پارس مينو انجاميد.

اطلاعيه نوشيدني ميکرو جلبک کاسپين

اطلاعيه نوشيدني ميکرو جلبک کاسپين

به اطلاع ميرساند با توجه به نامه مدير کل نظارت و ارزيابي فرآورده هاي طبيعي، سنتي و مکمل سازمان غذا و دارو به شماره نامه 665/100826مورخ 14مهر 94 ، فرآورده نوشيدني ميکرو جلبک کاسپين با شماره ثبت تقلبي728 و شناسه ملي تقلبي 1076038312، محصول کلينيک تخصصي ميکرو جلبک کاسپين هيچ گونه مجوزي اعم از تاسيس، واردات، توليد و عرضه از اداره کل ندارد.

چگونه چاي خارجي تقلبي را بشناسيم ؟

چگونه چاي خارجي تقلبي را بشناسيم ؟

به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو : از آنجايي که اخيرا شاهد افزايش قاچاق انواع چاي بسته بندي به کشور بوديم و اين اتفاق منجر به کاهش فروش محصولات قانوني چاي شده است، لذا ميتوان از روي علائم شناسايي ظاهري برروي بسته بندي داخلي، چاي تقلبي را از چاي قانوني تشخيص داد و با قاچاق انواع چاي خارجي بسته بندي در سطح عرضه مقابله کرد.

پروبيوتيک ها چيستند؟

پروبيوتيک ها چيستند؟

پروبيوتيک ها ، ارگانيسم هاي زنده ي سودمند موجود در برخي از غذاهاي هستند ، به طور طبيعي فلور روده ي انسان حاوي اين باکترهاي مفيد ( پروبيوتيک ها ) ميباشد که اين باکتري ها در توليد ترکيبات مورد نياز بدن مانند ويتامين ها ، اسيدهاي آلي و... نقش دارند . عدم توازن باکتري هاي مفيد و مضر مي تواند باعث بيماري هايي از قبيل آلرژي غذايي ، خستگي مفرط ، افسردگي و سردرد گردد.

سيزدهمين کميسيون فني و قانوني با بررسي 73پرونده در14 مهر ماه برگزار شد

سيزدهمين کميسيون فني و قانوني با بررسي 73پرونده در14 مهر ماه برگزار شد

به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو: سيزدهمين کميسيون فني و قانوني بررسي و صدور پروانه هاي بهداشتي و مجوزهاي ورود مواد اوليه و فرآيند شده مواد غذايي ، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکي ايران با بررسي 73پرونده، 14مهر ماه سال جاري در معاونت غذا و دارو برگزار شد

Template settings