• 1402/08/13 - 13:48
  • - تعداد بازدید: 447
  • - تعداد بازدید کنندگان: 382
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
دوره آموزشی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی HACCP

دوره آموزشی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی HACCP

در تاریخ 8 الی 9 آبان ماه سال جاری دوره آموزشی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی HACCP در محل سالن اجتماعات معاونت غذا برگزارگردید.

37861.mp3 دوره آموزشی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی HACCP

     به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو: دوره آموزشی " سیستم تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی HACCP " با حضور کارشناسان مواد غذایی معاونت غذا ودارو و شبکه های تابعه ونیز جمعی از مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی در تاریخ 8 الی 9 آبان ماه سال جاری در محل سالن اجتماعات  ازساعت 9 الی 12 برگزار گردید. مدرس این دوره آقای افشین حضرتی کارشناس سازمان غذا و دارو بودند .

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37861
:
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings