توصيه هاي بهداشتي توزيع نذورات در مراسم عزاداري، مساجد، تکايا و هيات ها
با عنايت به فرا رسيدن ماه محرم و ايام عزاداري حضرت سيد الشهداء (ع) ضمن عرض تسليت اين ايام سوگواري، به اطلاع مي رساند که عدم رعايت موازين بهداشتي در توزيع نذورات در مراسم عزاداري، مساجد، تکايا و هيات ها مي تواند احتمال بروز بيماري هاي مرتبط با غذا به ويژه بيماري هاي عفوني روده اي را افزايش دهد.لذا موارد ذيل توصيه مي گردد
با عنايت به فرا رسيدن ماه محرم و ايام عزاداري حضرت سيد الشهداء (ع) ضمن عرض تسليت اين ايام سوگواري، به اطلاع مي رساند که عدم رعايت موازين بهداشتي در توزيع نذورات در مراسم عزاداري، مساجد، تکايا و هيات ها مي تواند احتمال بروز بيماري هاي مرتبط با غذا به ويژه بيماري هاي عفوني روده اي را افزايش دهد.لذا موارد ذيل توصيه مي گردد:
1. هرگونه پخت وپز بايد در مکان هايي با شرايط بهداشتي صورت پذيرد .
2. کليه افراد درگير در توزيع آب، چاي و غذا بايد داراي کارت بهداشت معتبر بوده و رعايت بهداشت فردي در هنگام ارائه خدمت ضروري است.
3. مواد خام مصرفي بايد سالم و بهداشتي باشد و توصيه مي گردد از مواد غذايي مشمول بسته بندي که مورد تاييد وزارت متبوع است استفاده شود .
4. از فراورده هاي خام دامي با کشتار مجاز و يا بسته بندي شده که مورد تاييد وزارت متبوع و سازمان دامپزشکي است استفاده شود .
5. از نمکهاي بسته بندي يد دار تصفيه شده داراي مجوز ساخت از سازمان غذا ودارو در تهيه و پخت غذا، برنج و مصرف روي سفره ها استفاده شود .
6. در تهيه غذا از روغن هاي داراي مجوز ساخت ازسازمان غذا و داروبا ترانس پايين استفاده شود .
7. از ظروف مناسب در آشپزي استفاده شود.
8. در هنگام توزيع غذا، از راه رفتن افراد توزيع کننده غذا بر روي سفره ها خودداري گردد .
9. از نگهداري مواد غذايي پخته شده در دماي محيط به مدت طولاني (حداکثر دو ساعت) خودداري گردد. در صورت الزام به نگهداري بيشتر از دو ساعت، بايد مواد غذايي پخته در زير 4درجه سانتي گراد يا در بالاي 63درجه سانتي گراد (روي شمعک گاز)نگهداري تا درجه حرارت ماده غذايي به زير 63درجه نرسد.
10.