تهيه داروها از داروخانه هاي معتبر و استاندارد سراسر کشور بايد مورد توجه مردم قرار گيرد
روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي ايران: دکتر پير صالحي مدير کل نظارت بر دارو و مواد اعتياد آور سازمان غذا و دارو در همايش معاونين غذا و دارو سراسر کشور گفت: تهيه داروها از داروخانه هاي معتبر و استاندارد سراسر کشور بايد مورد توجه مردم قرار گيرد.
روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي ايران: دکتر پير صالحي مدير کل نظارت بر دارو و مواد اعتياد آور سازمان غذا و دارو در همايش معاونين غذا و دارو سراسر کشور گفت: تهيه داروها از داروخانه هاي معتبر و استاندارد سراسر کشور بايد مورد توجه مردم قرار گيرد.
دکتر مهدي پير صالحي با اشاره به اين مطلب که داروهاي قاچاق در سراسر کشور بسيار وجود دارد، افزود: تمامي دارو هاي قاچاق از نظر سلامتي براي بيماران ممکن است مشکلات و آسيب هايي را اجاد کند و سلامتي فرد را به خطر اندازد و مردم براي جلوگيري از بروز اين مسئله بايد حتما دارو هاي خود را از داروخانه و مراکز معتبر خريداري کنند.
وي در مورد دارو هاي مواد مخدر خاطر نشان کرد: همه داروها و داروهاي مواد مخدر که در بيمارستان هاي کشور مصرف مي شود تحت نظارت بخش دارو مواد مخدر است و طبق قراردادهايي که با ستاد مبارزه با مواد مخدر، مواد شيميايي که به عنوان پيش سازهاي مواد مخدر هم مصرف مي شوند براي واردات، صادرات و توليد نياز به مجوز دارند که حتما بايد از سازمان غذا و دارو مجوز را اخذ کنند.
اين مدير کل دارو و مواد مخدر نظارت بر موضوع مواد مخدر را قانوني و تحت نظارت کامل اين سازمان دانست و بيان کرد: تمام نهاد هاي کشور اعم از وزارت اطلاعات، وزارت بازرگاني، وزارت صنعت، نيروي انتظامي و همه گمرکات در اين مورد همکاري هاي لازم را انجام مي دهند همچنين در اين بخش فقط نظارت بر دارو ها و پيش سازها را داريم و هر کارخانه اي که بخواهد يکي از پيش سازها را توليد يا وارد کند بايد مجوز آن را از سازمان غذا و دارو دريافت کرده باشد.
دکتر پير صالحي هماهنگ شدن هرچه بيشتر سازمان با دانشگاه ها را براي توسعه يافتن طرح تحول سلامت بسيار موثر دانست و اظهار کرد: عملا تمام کارهاي اجرايي در بحث سازمان غذا و دارو استان ها توسط دانشگاه ها انجام مي شود و دانشگاه هاي سراسر کشور در اصل به عنوان بازوهاي اجرايي وزارت بهداشت و معاونين غذا و دارو دانشگاه ها بازوهاي اجرايي سازمان غذا و دارو هستند که با همکاري و مساعدت با يکديگر مي توانند در روند توسعه طرح تحول سلامت کار آمد باشند.
وي در مورد تفاهم نامه اي که بين سازمان غذا و دارو و بيمه ها وجود منعقد شده است، گفت: طبق اين تفاهم نامه که از مهرماه سال گذشته انجام شده تمام داروهاي بيماران خاص و صعب العلاج تحت پوشش قرار گرفته است به صورتي که را عملا پرداخت هزينه داروهاي اين بيماران به ميزان سال قبل که افزايش نرخ ارز را نبوده تغييري نکرده است همچنين بودجه آن هم از وزرات بهداشت به بيمه ها انتقال يافته و بيمه هم توانسته همکاري خيلي موثر و خوبي در اين زمينه با سازمان غذا و دارو داشته باشد.
اين مدير کل دارو و مواد مخدر با بيان اين که عملا تمام امور اجرايي سازمان غذا و دارو بر عهده تمام دانشگاه هاي پزشکي سراسر کشور و معاونين غذا و دارو است در پايان يادآور شد: بين همه معاونين غذا و دارو سراسر کشور و سازمان غذا و دارو نشست هايي براي هم انديشي برگزار مي شود. همچنين با توجه به موضوعات از قبل مطرح شده و با برگزاري کارگاه ها موضوعات مهم در اين همايش را به دانشگاه هاي علوم پزشکي سراسر کشور ابلاغ مي کنند.