معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران
برگزاري دومين جلسه آموزشي" پيشگيري و مديريت عوارض فرآوردههاي طبيعي و سنتي ايراني " در معاونت غذا و دارو
دومين جلسه آموزشي پيشگيري و مديريت عوارض فرآوردههاي طبيعي و سنتي ايراني روز چهارشنبه 24بهمن ماه 97 در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
255304.mp3
برگزاري دومين جلسه آموزشي" پيشگيري و مديريت عوارض فرآوردههاي طبيعي و سنتي ايراني " در معاونت غذا و دارو
برگزاري دومين جلسه آموزشي" پيشگيري و مديريت عوارض فرآوردههاي طبيعي و سنتي ايراني " در معاونت غذا و دارو
دومين جلسه آموزشي پيشگيري و مديريت عوارض فرآوردههاي طبيعي و سنتي ايراني روز چهارشنبه 24بهمن ماه 97 در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران – دومين جلسه آموزش مداوم پيشگيري و مديريت عوارض فرآوردههاي طبيعي و سنتي ايراني ،داراي 3ونيم امتياز بازآموزي داروسازان، پزشکان، متخصصين داروسازي سنتي، متخصصين طب سنتي 2ونيم امتياز بازآموزي کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتراي تغذيه توسط اداره امور فرآوردههاي طبيعي، سنتي و مکمل معاونت غذا و دارو با همکاري گروه داروسازي در طب ايراني دانشکده طب ايراني دانشگاه برگزار گرديد.
در اين جلسه مطالب آموزشي پيرامون کاربردها، موارد منع مصرف ، عوارض و تداخلات دارويي تعدادي از گياهان دارويي پر مصرف و همچنين فرآورده هاي دارويي گياهي مجاز موجود در داروخانه هاي سطح کشور ارائه شد.
: