برگزاري کلاس آموزشي کاهش درصد نمک در فرمالاسيون مواد غذايي و آشاميدني در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران
کلاس آموزشي تحت عنوان "کاهش درصد نمک در فرمولاسيون مواد غذايي و آشاميدني "شنبه بيستم آذرماه سال جاري در محل سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گرديد.
به گزارش روابط عمومي معاونت "کاهش درصد نمک در فرمولاسيون مواد غذايي و آشاميدني"شنبه بيستم آذرماه سال جاري در محل سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گرديد.
با توجه به شيوع روزافزون بيماريهاي قلبي و عروقي و فشار خون بالا در کشور ،به منظور ارتقاء سطح آگاهي و دانش مسئولين فني کارخانه هاي مواد غذايي معاونت غذا ودارو و شبکه هاي تابعه از چگونگي پيشگيري از ابتلا به فشار خون و بيماري قلبي، کلاس آموزشي کاهش درصد نمک برگزار شد.
در اين جلسه در خصوص نحوه استخراج نمک ،انواع فرمولاسيون نمک ،نقش نمک در صنايع غذايي ،نقش نمک بدن در اعمال حياتي بدن ،مضرات مصرف بالاي نمک براي بدن توسط مدرس دکترشهبازي يگانه عضو هيئت علمي دانشگاه آزاد اسلامي مطالبي ارائه شد.
LatentStyleCount="267">