• 1396/11/11 - 11:10
  • - تعداد بازدید: 986
  • - تعداد بازدید کنندگان: 986
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

برگزاري کلاس آموزشي نحوه شناسايي کالاهاي قاچاق خوراکي و آشاميدني توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران

 کلاس آموزشي تحت عنوان نحوه شناسايي کالاهاي قاچاق خوراکي و آشاميدني(آشنايي با برچسب اصالت و سلامت کالا) روز يکشنبه ? بهمن ماه سال جاري در سالن اجتماعات معاونت غذا و داروي دانشگاه ايران برگزار گرديد.

255017.mp3 برگزاري کلاس آموزشي نحوه شناسايي کالاهاي قاچاق خوراکي و آشاميدني توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران

به گزارش روابط عمومي معاونت غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران : کلاس آموزشي تحت عنوان نحوه شناسايي کالاهاي قاچاق خوراکي و آشاميدني(آشنايي با برچسب اصالت و سلامت کالا) روز يکشنبه ? بهمن ماه سال جاري در سالن اجتماعات معاونت غذا و داروي دانشگاه ايران برگزار گرديد.
در راستاي سومين جلسه کميته پيگيري شيوه نامه مبارزه با قاچاق مواد خوراکي و آشاميدني، کلاس آموزشي تحت عنوان نحوه شناسايي کالاهاي قاچاق خوراکي و آشاميدني(آشنايي با برچسب اصالت و سلامت کالا) با حضور کارشناساني از معاونت بهداشتي دانشگاه برگزار گرديد.
 هدف از برگزاري اين کلاس آموزشي آشنايي کارشناسان با ساختار برچسب اصالت، و تشخيص کالاي قاچاق بود. در اين جلسه مباحثي  پيرامون آشنايي با ساختار برچسب اصالت و سلامت کالا از جمله آشنايي با مفاهيم UID، GTIN، Batch Number، QR Code،TTAC، کالاهايي که نيازمند برچسب اصالت اند، بررسي راه هاي شناخت برچسب اصالت تقلبي، فرايند بازرسي و تشخيص کالاي سلامت محور قاچاق و آشنايي با نرم افزار TTAC  و Inspector جهت شناسايي دقيق برچسب اصالت محصول مورد نظر مطرح گرديد.
 
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 255017
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings