برگزاري کلاس آموزشي تقلبات موادغذايي در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
به منظور ارتقاء سطح آگاهي و دانش کارشناسان مواد غذايي معاونت غذا ودارو و شبکه هاي تابعه از تقلبات رايج در صنايع غذايي کلاس آموزشي تحت عنوان "تقلبات مواد غذايي"دوشنبه 22 آذرماه 95 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار گرديد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران: به منظور ارتقاء سطح آگاهي و دانش کارشناسان مواد غذايي معاونت غذا ودارو و شبکه هاي تابعه از تقلبات رايج در صنايع غذايي کلاس آموزشي تحت عنوان "تقلبات مواد غذايي"دوشنبه 22 آذرماه 95 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار گرديد.
در اين جلسه مطالبي در خصوص طبقه بندي تقلبات ،مراحل و تکنيک هاي کلي شناسائي تقلبات مواد غذايي توسط بازرسان ،تقلبات رايج در گذشته وحال ،انواع تکنيک هاي روتين و نوين در شناسائي تقلبات ،تقلبات گروههاي مختلف محصولات غذايي ،تقلبات رايج در 14 گروه افزودني هاي مواد غذائي توسط مدرس جلسه مهندس کاکوئي از سازمان غذا و دارو ارائه شد.
LatentStyleCount="267">