• 1398/12/04 - 12:19
  • - تعداد بازدید: 574
  • - تعداد بازدید کنندگان: 574
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران:

برگزاري کارگاه آموزش و بررسي تقلبات در مواد غذايي گوشتي توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران

کارگاه آموزش و بررسي تقلبات در مواد غذايي گوشتي روز چهارشنبه سي ام  بهمن سال جاري در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار گرديد.

255585.mp3 برگزاري کارگاه آموزش و بررسي تقلبات در مواد غذايي گوشتي توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران



برگزاري کارگاه آموزش و بررسي تقلبات در مواد غذايي گوشتي توسط معاونت غذا و دارو
 
 
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران کارگاه آموزش و بررسي تقلبات در مواد غذايي گوشتي روز چهارشنبه سي ام  بهمن سال جاري در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار گرديد.

اين کارگاه با تدريس دکتر معصومه غضنفري کارشناس مسئول فرآورده هاي گوشتي سازمان غذا و دارو، براي گروه هدف مسئولين فني کارخانجات و کارشناسان شبکه هاي بهداشت و معاونت غذا و دارو، برگزار گرديد، دکتر غضنفري طي اين جلسه  به آموزش شاخص هاي ايمني در فرآورده هاي گوشتي مطابق با سر فصل هاي زير پرداختند.
 1-گوشت و اهميت تغذيه اي مصرف آن 
2- بررسي ساختمان ، ترکيبات ، تغييرات و خواص تکنولوژيک گوشت و فرآورده هاي گوشتي
3- بررسي شاخص هاي ميکروبيولوژي گوشت و فرآورده هاي گوشتي
4- فاکتور هاي موثر در کاهش سطح بهداشت و ايمني در گوشت و فرآورده هاي گوشتي
5- انواع تقلبات و تاثير آنها در کاهش سلامت و ايمني در فرآورده هاي گوشتي
6- مروري بر برخي روشهاي تشخيصي آزمايشگاهي در شناسايي عوامل بروز مخاطرات بهداشتي در فرآورده هاي گوشتي
7- بررسي برخي ضوابط بهداشتي اداره کل سازمان غذا و دارو و استاندارد هاي ملي انواع فرآورده هاي گوشتي
 
 
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 255585
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings