معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران
برگزاري دوره آموزشي تکنولوژي هاي جديد در نگهداري مواد غذايي توسط معاونت غذا و دارو
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران - دوره آموزشي تکنولوژيهاي جديد در نگهداري موادغذايي براي کارشناسان و بازرسان معاونت غذا ودارو وشبکه هاي بهداشت
255310.mp3
برگزاري دوره آموزشي تکنولوژي هاي جديد در نگهداري مواد غذايي توسط معاونت غذا و دارو
برگزاري دوره آموزشي تکنولوژي هاي جديد در نگهداري مواد غذايي توسط معاونت غذا و دارو
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران - دوره آموزشي تکنولوژيهاي جديد در نگهداري موادغذايي براي کارشناسان و بازرسان معاونت غذا ودارو وشبکه هاي بهداشت و درمان تحت پوشش روز سه شنبه 30 بهمن ماه 97 در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو برگزار گرديد.
در اين دوره آموزشي پيرامون روش هاي نگهداري مواد غذايي ،مواد نگهدارنده طبيعي در مواد غذايي ،اشعه ها ،باکتري گرم مثبت ومنفي و منحني رشد انها ،مکانيسم روشهاي نگهداري مطالبي توسط مدرس دوره، دکتر مسلمي از سازمان غذا ودارو ارائه شد.
: