برگزاري دوره آموزشي ايمني غذا توسط معاونت غذا و دارو در هفته سلامت
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو: دوره آموزشي در ارتباط با ايمني غذا به مناسبت هفته سلامت در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار گرديد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو: دوره آموزشي در ارتباط با ايمني غذا به مناسبت هفته سلامت در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار گرديد.
اين دوره آموزشي با حضور مهندس مجرد بعنوان مدرس و پرسنل معاونت غذا و دارو بر گزار شد. در اين جلسه، مهندس مجرد در ارتباط با سيستم هاي نظارتي، FSMS، HACCP و ... توضيحات کلي را ارائه کرد .وي در ادامه به متد ها و سيستم هاي کنترلي HARPC (Hazard Analysis Risk-based Preventive Control)که بعنوان سيستمي به روز و نوين با پيشگيري براساس ريسک مطرح شده، اشاره کرد.
LatentStyleCount="267">