اولين جلسه هماهنگي مديريت نظارت بر مواد غذايي،آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و دارو با شبکه هاي تابعه در سال جديد برگزار شد
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو: اولين جلسه هماهنگي مديريت نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و دارو با شبکه هاي تابعه،17 فروردين ماه سال 94 با حضور دکتر عليرضا حبيبي مدير اداره غذايي، کارشناسان معاونت و نمايندگان شبکه هاي تابعه در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار گرديد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو: اولين جلسه هماهنگي مديريت نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و دارو با شبکه هاي تابعه،17 فروردين ماه سال 94 با حضور دکتر عليرضا حبيبي مدير اداره غذايي، کارشناسان معاونت و نمايندگان شبکه هاي تابعه در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار گرديد.
اين جلسه بصورت ماهيانه در راستاي هماهنگي بهتر وتسريع در روند نظارت بر واحد هاي توليدي در حوزه غذايي، آرايشي و بهداشتي برگزار خواهد شد.
در جلسه هماهنگي مديريت نظارت غذايي،آرايشي و بهداشتي با شبکه هاي تابعه به بررسي مواردي از جمله تکميل واصلاح اطلاعات سايت اداره نظارت غذايي، قابل استناد بودن نتايج آزمونهاي استاندارد جهت اولين سري ساخت ، تحويل پروانه هاي ساخت صادر شده پس از اخذ نتايج اولين سري ساخت ، اخطار کتبي به واحدهاي لبني درصورت مشاهده عدم رعايت درج تاريخ توليد و انقضاء مطابق با تاريخ روز، توضيحات تکميلي جهت ارسال مدارک(صدور و تمديد پروانه هاي ساخت، بهره برداري، مسئول فني، ظرفيت خالي، شناسه نظارت کارگاهي و مشاغل خانگي)، تاکيد بر تکميل و ارسال اطلاعات فرم تشديد نظارت بر محصولات لبني و گوشتي، تاکيد بر ارسال آمار فعاليت واحد نظارت غذايي حداکثر تا سوم هر ماه، تسريع در پاسخگويي و رسيدگي به شکايات، تاکيد برالزام درج جدول ارزش تغذيه اي بر روي بسته بندي محصولات ، پرداخته شد . همچنين مقرر گرديد اقدامات لازم و مقتضي در خصوص موارد مطرح شده فوق صورت پذيرد.