اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

14

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

15

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

16

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

17

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

18

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

19

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

20

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

21

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

22

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

23

مسئول دفتر

مهشید اصغری

24

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

25

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

26

کارشناس بخش شیمی

نیلوفر رضایی

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

الهه شریفی

28

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

29

 

 

  • 1403/05/24 - 11:16
  • - تعداد بازدید: 165
  • - تعداد بازدید کنندگان: 129
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
سازمان غذا و دارو

ﻓﺮﺍﺧﻮﺍﻥ ﻭﯾﮋﻩ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻓﺮﺁﻭﺭﺩﻩ ﻫﺎﯼ ﺷﯿﺮﺧﺸﮏ ﻭ ﻏﺬﺍﯼ ﻭﯾﮋﻩ/ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻧﯽ

336954.mp3 ﻓﺮﺍﺧﻮﺍﻥ ﻭﯾﮋﻩ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻓﺮﺁﻭﺭﺩﻩ ﻫﺎﯼ ﺷﯿﺮﺧﺸﮏ ﻭ ﻏﺬﺍﯼ ﻭﯾﮋﻩ/ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻧﯽ

ﻓﺮﺍﺧﻮﺍﻥ ﻭﯾﮋﻩ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻓﺮﺁﻭﺭﺩﻩ ﻫﺎﯼ ﺷﯿﺮﺧﺸﮏ ﻭ ﻏﺬﺍﯼ ﻭﯾﮋﻩ/ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻧﯽ

 

 

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران :

مدیر کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو ﻓﺮﺍﺧﻮﺍﻥ ﻭﯾﮋﻩ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻓﺮﺁﻭﺭﺩﻩ ﻫﺎﯼ ﺷﯿﺮﺧﺸﮏ ﻭ ﻏﺬﺍﯼ ﻭﯾﮋﻩ/ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻧﯽ را اعلام کرد.

 

 طی بخشنامه شماره 86/663/1403ﭘﯿﺮﻭ ﺍﺑﻼﻍ ﻓﺮﺍﺧﻮﺍﻥ ﻫﺎﯼ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﯿﺮﺧﺸﮏ ﻫﺎﯼ ﺭﮊﯾﻤﯽ/ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﮏ ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﻭﯾﮋﻩ ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻧﯽ ، ٦٦٥ففرﺍﺧﻮﺍﻥ ﻣﻠﯽ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺗﮑﻨﻮﻟﻮﮊﯼ، ﺍﺣﺪﺍﺙ ﮐﺎﺭﺧﺎﻧﻪ ﻭ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺎﺩﻩ ﺍﻭﻟﯿﻪ ﻃﺒﯿﻌﯽ، ﺳﻨﺘﯽ، ﻣﮑﻤﻞ، ﺷﯿﺮﺧﺸﮏ، ﻏﺬﺍﯼ ﻭﯾﮋﻩ ﻭ ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻧﯽ؛ ﺩﺭ ﺭﺍﺳﺘﺎﯼ ﺗﺤﻘﻖ ﺷﻌﺎﺭ ﺳﺎﻝ ﺑﺎ ﻋﻨﻮﺍﻥ "ﺟﻬﺶ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺑﺎ ﻣﺸﺎﺭﮐﺖ ﻣﺮﺩﻡ" ﻭ ﺗﺤﻘﻖ ﺳﯿﺎﺳﺖﻫﺎﯼ ﮐﻼﻥ ﮐﺸﻮﺭ ﻣﺒﻨﯽ ﺑﺮ ﺧﻮﺩﮐﻔﺎﯾﯽ ﻭ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺗﻮﻟﯿﺪﺍﺕ ﺩﺍﺧﻠﯽ، ﺍﺯ ﮐﻠﯿﻪ ﺗﻮﻟﯿﺪﮐﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ﻓﻌﺎﻻﻥ ﺍﯾﻦ ﺻﻨﻌﺖ ﺩﻋﻮﺕ ﺑﻪ ﻋﻤﻞ ﻣﯽﺁﻭﺭﺩ ﺗﺎ ﺿﻤﻦ ﺗﻌﻬﺪ ﺑﻪ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﺍﺳﺘﺎﻧﺪﺍﺭﺩﻫﺎﯼ ﻣﻠﯽ ﺑﯿﻦﺍﻟﻤﻠﻠﯽ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﺩﺍﻧﺶ ﻓﻨﯽ ﺗﺠﻬﯿﺰﺍﺕ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻓﺮﺁﻭﺭﺩﻩ ﺑﺎﮐﯿﻔﯿﺖ، ﺑﺎ ﺍﻋﻼﻡ ﺁﻣﺎﺩﮔﯽ ﺩﺭ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻓﺮﺁﻭﺭﺩﻩ ﻫﺎﯼ ﺷﯿﺮﺧﺸﮏ ﺍﻋﻢ ﺍﺯ ﺷﯿﺮﺧﺸﮏ ﺭﮔﻮﻻﺭ، ﺷﯿﺮﺧﺸﮏ ﻫﺎﯼ ﺭﮊﯾﻤﯽ و متابولیک و غذاهای ویژه/بیمارستانی ، در تامین نیازهای ضروری نوزادان، کودکان و بیماران کشور عزیزمان مطابق با بخشنامه ذیل مشارکت فعال نمایند. ﺑﺪﯾﻬﯽ ﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺍﻗﺪﺍﻡ ﺑﻪ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﯾﺎ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺗﮑﻨﻮﻟﻮﮊﯼ ﻣﺤﺼﻮﻻﺕ ﻣﻌﺎﺩﻝ ﻣﺤﺼﻮﻻﺕ ﺫﯾﻞ، ﺣﻤﺎﯾﺖ ﻫﺎﯼ ﻭﯾﮋﻩ ﺍﯾﻦ ﺍﺩﺍﺭﻩ ﮐﻞ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﺗﺴﺮﯾﻊ ﺩﺭﺭﻭﻧﺪ ﺻﺪﻭﺭ ﻣﺠﻮﺯﻫﺎﯼ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮐﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ﻭ.... ﺑﻪ ﻋﻤﻞ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺁﻣﺪ.

 

 

 

 

 

 

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو,اطلاعیه اداره فرآورده های طبیعی ، سنتی و مکمل
  • کد خبر : 336954
:
کلیدواژه ها
محسن سالمی
خبرنگار

محسن سالمی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings