اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

14

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

15

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

16

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

17

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

18

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

19

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

20

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

21

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

22

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

23

مسئول دفتر

مهشید اصغری

24

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

25

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

26

کارشناس بخش شیمی

نیلوفر رضایی

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

الهه شریفی

28

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

29

 

 

  • 1403/08/01 - 13:11
  • - تعداد بازدید: 104
  • - تعداد بازدید کنندگان: 82
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
معاونت غذا و دارو

کارگاه آموزشی اصول تغذیه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی

کارگاه آموزشی "اصول تغذیه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی" در مهرماه توسط مدیریت نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

339854.mp3 کارگاه آموزشی اصول تغذیه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی

کارگاه آموزشی اصول تغذیه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی

کارگاه آموزشی "اصول تغذیه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی" در مهرماه 1403 توسط مدیریت نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

پیرو اجرای برنامه های گرامی داشت روز جهانی غذا در راستای گسترش فرهنگ صحیح انتخاب کالا و افزایش آگاهی شهروندان کارگاه آموزشی "اصول تغذیه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی"  با حضور کارشناس علوم تغذیه از طرف معاونت غذا و دارو در سرای محله استاد معین برای گروه هدف عموم مردم برگزار شد. در این کارگاه ضمن تشریح مباحث تغذیه سالم و اصول رعایت بهداشت و ایمنی مواد غذایی، راه های تشخیص اصالت و سلامت محصولات غذایی در زمان انتخاب،  در جهت اصلاح و بهبود الگوی مصرف شهروندان ارائه شد و در پایان به سوالات شرکت کنندگان در زمینه مباحث مطرح شده پاسخ داده شد.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 339854
:
کلیدواژه ها
محسن سالمی
خبرنگار

محسن سالمی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings