اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

ردیف نام و نام خانوادگی مدیریت/گروه/بخش
1 فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه
2 مهشید اصغری  مسئول دفتر
3 فیروزه نظری معاون فنی آزمایشگاه و مسئول بخش سم شناسی
4 الهه سادات علوی رضوی راوری کارشناس بخش سم شناسی
5 علیرضا نظامی کارشناس بخش سم شناسی
6 عالیه حسن زاده کارشناس بخش سم شناسی
7 ستوده رسول زاده کارشناس بخش سم شناسی
8 آتکه صفری کارشناس بخش سم شناسی
9 زینب سیاه مرز کوهی کارشناس بخش سم شناسی
10 مهدیه رحیمی کارشناس بخش سم شناسی
11 راحله خلیلی  پذیرش نمونه
12 حکیمه قانون نیریزی  کارشناس آزمایشگاه بخش QA
13 اکبر عباسپور  مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
14 غزل لعل نور کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
15 الهه شریفی کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
16 مریم پاروئی مسئول آزمایشگاه دارو
17 انسیه گرجی کارشناس بخش دارو
18 طناز زبردست کارشناس بخش دارو
19 پریسا حسین پور کارشناس بخش دارو
20 پیمان غلام نژاد مسئول بخش میکروب شناسی
21 محمد رضا شیرمحمدی کارشناس مسئول آزمایشگاه  بخش میکروب شناسی
22 هلنا دوائی فر کارشناس بخش میکروب شناسی
23 ناهید میری  کارشناس بخش میکروب شناسی
24 سید شهاب الدین علوی کارشناس بخش میکروب شناسی
25 فرحناز کشوری فرد کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
26 انسی ابراهیمی ثانی کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
27 نیلوفر رضایی کارشناس بخش شیمی
28 زینب کشتاسبی کارشناس بخش شیمی
29 شیوا شاهی کارشناس بخش شیمی
30 معصومه میرزازاده مسئول بخش شیمی مواد غذایی
31 جاثیه جهانی کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

 

  • 1404/05/11 - 12:50
  • - تعداد بازدید: 376
  • - تعداد بازدید کنندگان: 354
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

هفته جهانی تغذیه با شیر مادر؛ 10 الی 16 مرداد ماه 1404

تغذیه با شیر مادر، اولویت امروز، سلامت فردا؛ تغذیه‌ای کامل، بی‌جایگزین و مؤثر که ضامن ایمنی، آرامش و آینده‌ای روشن برای نسل فرداست

353762.mp3 هفته جهانی تغذیه با شیر مادر؛ 10 الی 16 مرداد ماه 1404

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، هم‌زمان با هفته جهانی تغذیه با شیر مادر، این معاونت بر افزایش آگاهی عمومی در این خصوص تأکید کرد. این مناسبت، فرصتی ارزشمند برای ترویج تغذیه با شیر مادر و اطلاع‌رسانی درباره اهمیت آن است.

 

بدیهی است که ساعات و روزهای ابتدایی تولد، نقشی کلیدی در آغاز شیردهی ایفا می‌کند. تماس پوست نوزاد با پوست مادر بلافاصله پس از تولد، و شروع تغذیه با شیر مادر در نخستین ساعت زندگی، نقشی حیاتی در استقرار روند شیردهی، حفظ حیات، و تأمین سلامت نوزادان، شیرخواران و کودکان دارد. تغذیه انحصاری با شیر مادر، زیربنای بقای کودک است؛ چرا که تغذیه‌ای بی‌نظیر، ضروری و بدون جایگزین برای رشد و تکامل کودک فراهم می‌کند.

 

نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می‌کنند، از هوش بالاتر و توان جسمی بیشتری نسبت به سایر کودکان برخوردارند. شیر مادر حاوی تمامی مواد مغذی مورد نیاز مانند پروتئین، چربی و ویتامین‌هاست، و همچنین آنتی‌بادی‌هایی دارد که کودک را در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کند. این نوع تغذیه، قابل‌هضم‌تر از سایر فرآورده‌هاست و حس امنیت و آرامش را در نوزاد ایجاد کرده و موجب کاهش استرس در مادر می‌شود.

 

شیر مادر مغذی‌ترین تغذیه برای نوزاد است و خطر ابتلا به چاقی، دیابت، و عفونت‌های تنفسی و گوارشی را کاهش می‌دهد.

 

این گزارش با همکاری واحد تحقیق و توسعه و واحد طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو تهیه شده است.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 353762
:
کلیدواژه ها
عباس نوریان
خبرنگار

عباس نوریان

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings