اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

آیسان عطایی

14

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

15

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

16

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

17

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

18

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

19

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

20

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

21

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

22

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

23

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

24

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

مهشید اصغری

25

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

26

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نیلوفر رضایی

28

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

مهران پورقاز

29

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

30

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

علیرضا معمار زاده

31

مسئول دفتر

حنیفه ایری

32

 

 

  • 1403/01/28 - 13:38
  • - تعداد بازدید: 44
  • - تعداد بازدید کنندگان: 35
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
نشست هم اندیشی

نشست هم اندیشی معاونت غذا ودارو و معاونت تحقیقات و فناوری

نشست هم اندیشی بین معاونت غذا ودارو و تحقیقات و فناوری دانشگاه روز سه شنبه مورخ 1403/01/28در برگزار شد.

331097.mp3 نشست هم اندیشی معاونت غذا ودارو و معاونت تحقیقات و فناوری

 به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو  :هدف از این نشست  هم‌اندیشی در مورد چالش های موجود در راستای تولید محصولات سلامت محور در پارک علم و فناوری توسط شرکت های دانش بنیان و استفاده از ظرفیت شرکت های تولیدی حوزه معاونت غذا ودارو برای ارائه ایده های نو توسط محققان این دانشگاه  در جهت جهش تولید با توجه به شعار ابلاغی مقام معظم رهبری(( دام عزه ))، برقراری ارتباط با صنعت  درزمینه های قابل همکاری  عنوان نمود.همچنین ظرفیت های آزمایشگاهی دو معاونت مورد بحث و بررسی قرارگرفت.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 331097
:
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

تصاویر

Template settings