اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

ردیف نام و نام خانوادگی مدیریت/گروه/بخش
1 فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه
2 مهشید اصغری  مسئول دفتر
3 فیروزه نظری معاون فنی آزمایشگاه و مسئول بخش سم شناسی
4 الهه سادات علوی رضوی راوری کارشناس بخش سم شناسی
5 علیرضا نظامی کارشناس بخش سم شناسی
6 عالیه حسن زاده کارشناس بخش سم شناسی
7 ستوده رسول زاده کارشناس بخش سم شناسی
8 آتکه صفری کارشناس بخش سم شناسی
9 زینب سیاه مرز کوهی کارشناس بخش سم شناسی
10 مهدیه رحیمی کارشناس بخش سم شناسی
11 راحله خلیلی  پذیرش نمونه
12 حکیمه قانون نیریزی  کارشناس آزمایشگاه بخش QA
13 اکبر عباسپور  مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
14 غزل لعل نور کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
15 الهه شریفی کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
16 مریم پاروئی مسئول آزمایشگاه دارو
17 انسیه گرجی کارشناس بخش دارو
18 طناز زبردست کارشناس بخش دارو
19 پریسا حسین پور کارشناس بخش دارو
20 پیمان غلام نژاد مسئول بخش میکروب شناسی
21 محمد رضا شیرمحمدی کارشناس مسئول آزمایشگاه  بخش میکروب شناسی
22 هلنا دوائی فر کارشناس بخش میکروب شناسی
23 ناهید میری  کارشناس بخش میکروب شناسی
24 سید شهاب الدین علوی کارشناس بخش میکروب شناسی
25 فرحناز کشوری فرد کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
26 انسی ابراهیمی ثانی کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
27 نیلوفر رضایی کارشناس بخش شیمی
28 زینب کشتاسبی کارشناس بخش شیمی
29 شیوا شاهی کارشناس بخش شیمی
30 معصومه میرزازاده مسئول بخش شیمی مواد غذایی
31 جاثیه جهانی کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

 

  • 1404/07/16 - 11:39
  • - تعداد بازدید: 206
  • - تعداد بازدید کنندگان: 178
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

نشست هم‌اندیشی معاون غذا و دارو، با مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی

نشست هم‌اندیشی معاون غذا و دارو و مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی تحت نظارت این معاونت برگزار شد و در این جلسه موضوعاتی از جمله تعامل میان معاونت و کارفرمایان، حفظ محرمانگی گزارش‌ها، نحوه جانشینی مسئولین فنی و رسیدگی به اعتراضات مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

359057.mp3 نشست هم‌اندیشی معاون غذا و دارو، با مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، نشست هم‌اندیشی دکتر محمدمهدی مجاهدیان، معاون غذا و دارو، و جمعی از مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی تحت نظارت این معاونت برگزار شد.

 

در این جلسه، موضوعاتی همچون چالش‌های موجود در فرآیند نظارت و همکاری میان معاونت و کارفرمایان، نحوه جانشینی و مدیریت در زمان عدم حضور مسئولین فنی، حفظ محرمانگی گزارش‌های بازرسی، روند بررسی اعتراضات و چگونگی انجام بازدیدهای مجدد مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

دکتر مجاهدیان در این نشست با تأکید بر اهمیت تعامل سازنده و شفاف میان معاونت و مسئولین فنی اظهار داشت:

هدف ما تسهیل ارتباط، تقویت نظارت اصولی و پرهیز از هرگونه تصمیم‌گیری سلیقه‌ای در فرآیندهاست تا کیفیت محصولات و سلامت مردم به بهترین شکل حفظ شود.

 

وی همچنین ضمن قدردانی از تلاش مسئولین فنی، بر ضرورت مسئولیت‌پذیری، رعایت اصول اخلاق حرفه‌ای، مستندسازی دقیق گزارش‌ها و ارتقای انضباط کاری در واحدهای تولیدی تأکید کرد.

 

در پایان نشست، پیشنهادهایی برای ایجاد سازوکارهای مشترک میان معاونت و واحدهای تولیدی با هدف تسهیل امور و ارتقای سطح همکاری‌ها مطرح و جمع‌بندی شد.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 359057
:
کلیدواژه ها
عباس نوریان
خبرنگار

عباس نوریان

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings