اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

14

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

15

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

16

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

17

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

18

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

19

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

20

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

21

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

22

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

23

مسئول دفتر

مهشید اصغری

24

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

25

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

26

کارشناس بخش شیمی

نیلوفر رضایی

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

الهه شریفی

28

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

29

 

 

  • 1403/08/30 - 15:20
  • - تعداد بازدید: 85
  • - تعداد بازدید کنندگان: 67
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

مصاحبه با خبرگزاری ایمنا به مناسبت هفته اطلاع رسانی مهار مقاومت میکروبی

دکتر ولائی در مصاحبه با خبرگزاری ایمنا به مناسبت هفته اطلاع رسانی مهار مقاومت میکروبی اظهار کرد:پدیده مقاومت میکروبی یکی از مهم‌ترین تهدیدهای حوزه سلامت و حیات روی کره زمین برای تمام موجودات زنده از جمله انسان است.

341431.mp3 مصاحبه با خبرگزاری ایمنا به مناسبت هفته اطلاع رسانی مهار مقاومت میکروبی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ دکتر ولائی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اهمیت مهار مقاومت میکروبی با اشاره به اهداف این هفته اظهار کرد: پدیده مقاومت میکروبی یکی از مهم‌ترین تهدیدهای حوزه سلامت و حیات روی کره زمین برای تمام موجودات زنده از جمله انسان است.

وی افزود: هر ساله از تاریخ بیست و هشتم آبان تا چهارم آذر تحت عنوان هفته جهانی اطلاع‌رسانی در زمینه مقاومت میکروبی اقدامات آموزشی، فرهنگی و اطلاع‌رسانی در این حوزه انجام می‌شود تا به منظور حفظ سلامت و ممانعت از مخاطرات در آینده با این پدیده مبارزه شود، می‌طلبد به صورت هماهنگ و برنامه‌ریزی شده در راستای پیشگیری از مقاومت میکروبی اقدامات مؤثری انجام شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به راهکارهای مهار مقاومت میکروبی گفت: راهکارهایی همچون آموزش و فرهنگ‌سازی با پرهیز از مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک‌ها و بهبود و تقویت موازین بهداشت و سلامت همگانی، پیشگیری از انتقال عفونت در سطح جامعه و در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، تقویت نظام‌های مراقبت در زمینه پایش میزان مقاومت میکروبی و میزان مصرف داروهای آنتی‌میکروبیال، بهینه‌سازی مصرف داروهای ضدمیکروبی و حمایت از تحقیقات کاربردی اشاره کرد.

وی با بیان اینکه روند مصرف در سه سال اخیر نیز در کشور افزایش داشته است، عنوان کرد: آمارها نشان می‌دهد که کشور ایران بین ۶۳ کشور بیشترین مصرف آنتی‌بیوتیک را دارد.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 341431
:
کلیدواژه ها
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings