اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

14

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

15

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

16

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

17

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

18

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

19

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

20

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

21

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

22

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

23

مسئول دفتر

مهشید اصغری

24

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

25

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

26

کارشناس بخش شیمی

نیلوفر رضایی

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

الهه شریفی

28

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

29

 

 

  • 1402/06/18 - 08:36
  • - تعداد بازدید: 483
  • - تعداد بازدید کنندگان: 407
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
دوره بازآموزی صدور پروانه های ساخت

دوره بازآموزی صدور پروانه های ساخت با موضوع نوشیدنی ها و دمنوش ها

دوره بازآموزی صدور پروانه های ساخت با موضوع نوشیدنی ها و دمنوش ها با هدف بروز رساندن اطلاعات کارشناسان اداره غذا ، از ساعت 08:00 لغایت10:30 صبح در سالن همایش های معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

19860.mp3 دوره بازآموزی صدور پروانه های ساخت با موضوع نوشیدنی ها و دمنوش ها

 به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو: در تاریخ 1402/06/13 دوره بازآموزی صدور پروانه های ساخت با موضوع نوشیدنی ها و دمنوش ها با هدف بروز رساندن اطلاعات کارشناسان اداره غذا ، از ساعت 08:00 لغایت10:30 صبح در سالن همایش های معاونت غذا و دارو با حضور کارشناسان مواد غذایی ستاد و شبکه های تابعه برگزار گردید . مدرس این دوره سرکار خانم مهندس تکلو کارشناس اداره کل فرآورده های غذایی آشامیدنی سازمان غذا و دارو بودند.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 19860
:
کلیدواژه ها
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings