اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

14

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

15

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

16

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

17

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

18

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

19

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

20

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

21

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

22

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

23

مسئول دفتر

مهشید اصغری

24

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

25

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

26

کارشناس بخش شیمی

نیلوفر رضایی

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

الهه شریفی

28

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

29

 

 

  • 1403/04/19 - 09:57
  • - تعداد بازدید: 320
  • - تعداد بازدید کنندگان: 275
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد:

دوره آموزشی پروبیوتیک ها و غذاهای فراسودمند

دوره آموزشی پروبیوتیک ها و غذاهای فراسودمند توســــط دوتن از اعضای هیئت علمی دانشکده تغذیه و رژیم شــــــناسی دانشگاه تهران و نیز هیئت علمی انجـمن پروبیوتیک ایران آقایان دکتر فردین جوانمردی و دکتر میثم براتی در محــــــــل سالن اجتماعات معاونت غذا برگزار گردید.

335737.mp3 دوره آموزشی پروبیوتیک ها و غذاهای فراسودمند

 به اطلاع می رساند به اهتمام مدیریت  اداره نظــارت بر مواد غــذایی ، آشامـیدنی ،آرایشی و بهداشتی در روز یکشنبه مورخ 1403/04/17 دوره آموزشی پروبیوتیک ها و غذاهای فراسودمند  توســــط دوتن از اعضای هیئت علمی  دانشکده تغذیه و رژیم شــــــناسی  دانشگاه تهران و نیز هیئت علمی انجـمن پروبیوتیک ایران آقایان دکتر فردین جوانمردی و دکتر میثم براتی   در محــــــــل سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو با حضور کارشناسان ستاد ، شبکه های تابعه ، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی  و نیز تنی چند از مسئـــولین فنی و اعضای انجـــمن مسئولین فنی صنایع غذایی کشور برگزار گردید.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 335737
:
کلیدواژه ها
محسن سالمی
خبرنگار

محسن سالمی

تصاویر

Template settings