اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

14

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

15

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

16

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

17

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

18

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

19

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

20

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

21

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

22

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

23

مسئول دفتر

مهشید اصغری

24

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

25

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

26

کارشناس بخش شیمی

نیلوفر رضایی

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

الهه شریفی

28

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

29

 

 

  • 1402/08/13 - 13:48
  • - تعداد بازدید: 483
  • - تعداد بازدید کنندگان: 418
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
دوره آموزشی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی HACCP

دوره آموزشی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی HACCP

در تاریخ 8 الی 9 آبان ماه سال جاری دوره آموزشی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی HACCP در محل سالن اجتماعات معاونت غذا برگزارگردید.

37861.mp3 دوره آموزشی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی HACCP

     به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو: دوره آموزشی " سیستم تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی HACCP " با حضور کارشناسان مواد غذایی معاونت غذا ودارو و شبکه های تابعه ونیز جمعی از مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی در تاریخ 8 الی 9 آبان ماه سال جاری در محل سالن اجتماعات  ازساعت 9 الی 12 برگزار گردید. مدرس این دوره آقای افشین حضرتی کارشناس سازمان غذا و دارو بودند .

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37861
:
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings