اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

14

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

15

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

16

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

17

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

18

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

19

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

20

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

21

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

22

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

23

مسئول دفتر

مهشید اصغری

24

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

25

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

26

کارشناس بخش شیمی

نیلوفر رضایی

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

الهه شریفی

28

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

29

 

 

  • 1403/01/07 - 14:43
  • - تعداد بازدید: 418
  • - تعداد بازدید کنندگان: 373
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
بازرسی نوروزی

تیم های بازرسی معاونت غذا و دارو در تعطیلات نوروزی

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران: تا تاریخ ششم فروردین ماه ۱۴۰۳بیش از 240 بازرسی توسط این معاونت صورت پذیرفته که همراه با کشف مقادیری کالای قاچاق در حوزه دارو بوده است.

330469.mp3 تیم های بازرسی معاونت غذا و دارو در تعطیلات نوروزی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو:دکتر مهران ولایی ضمن قدردانی از تلاش کارشناسان معاونت غذا ودارودر ایام نوروز گفت: به منظور تامین دارو و ملزومات و تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمارستان ها و مراکز درمانی در زمان تعطیلات نوروز ،تشدید نظارت بر ارائه خدمات دارویی و همچنین کیفیت محصولات پر مصرف این ایام از جمله فرآورده های گوشتی  با فساد پذیری بالا؛فرآورده های آردی، ،فرآورده های آجیل؛خشکبار؛شکلات ،این معاونت از 25اسفند ماه تاپایان ایام نوروز در آماده باش کامل می باشد. 

وی تصریح کرد: تیم های بازرسی معاونت غذا و دارو بصورت روزانه و در بازه های زمانی تعیین شده از داروخانه های بیمارستانی؛شبانه روزی و روزانه و مراکز تولید و توزیع محصولات غذایی،آشامیدنی،آرایشی،بهداشتی و عطاری های سطح حوزه دانشگاه بازدید فنی و بهداشتی به عمل آورده اند.

که در بحث کالای قاچاق مقادیری کالا کشف و توقیف گردیده است که با هماهنگی مراجع قضایی نسبت به اعلام ارزش آن اقدام می گردد.

همچنین آزمایشگاه کنترل این معاونت در تمام مدت نوروز فعال بوده وگزارش فعالیت های نوروزی آن شامل:

انجام آزمون و پاسخ دهی به نمونه های دریافتی مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی ، بررسی درخواست های ارائه شده توسط آزمایشگاه های همکار و مجاز سازمان غذا و دارو و انجام اقدام مقتضی از طریق شبکه کشوری،صدور گواهی بهداشت مربوط به صادرات مواد غذایی از جمله مواردی است که در این ایام اقدام گردیده است.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 330469
:
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

تصاویر

Template settings