اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

آیسان عطایی

14

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

15

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

16

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

17

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

18

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

19

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

20

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

21

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

22

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

23

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

24

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

مهشید اصغری

25

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

26

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نیلوفر رضایی

28

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

مهران پورقاز

29

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

30

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

علیرضا معمار زاده

31

مسئول دفتر

حنیفه ایری

32

 

 

  • 1402/12/21 - 13:58
  • - تعداد بازدید: 162
  • - تعداد بازدید کنندگان: 143
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
توصیه های دارویی ماه رمضان

توصیه های دارویی ماه رمضان به بیماران

معاون غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی ایران، در ارتباط با مصرف داروها در ماه مبارک رمضان، توضیحاتی ارائه داد.

329932.mp3 توصیه های دارویی ماه رمضان به بیماران

 به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو:به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، دکتر مهران ولایی به چگونگی مصرف داروها در ایام روزه داری پرداخت و ضمن تبریک حلول ماه مهمانی خدا، اظهار داشت  در زمان روزه داری تغییراتی در سیستم بدن رخ می دهد که این امر موجب  تاثیراتی در وضعیت بیماری و دارو درمانی می گردد.

وی در ادامه گفت:  از آنجائیکه در بیماران دیابتی، کنترل مستمر قند خون اهمیت ویژه ای دارد لذا به بیمارانی که تحت درمان با انسولین هستند، موکداً توصیه می‌شود قبل از اقدام به روزه داری با پزشک معالج خود  مشورت کنند و هم بیمار و  هم خانواده فرد مبتلا به دیابت، باید در رابطه با خطرات احتمالی تهدید کننده در ایام روزه داری مورد مشاوره قرار گیرند و در خصوص علائم افزایش و  یا کاهش قند خون، اندازه گیری قند خون، تنظیم وعده‌های غذایی، فعالیت بدنی و مصرف داروها در ماه مبارک و در ایام روزه داری آموزش لازم را دریافت کنند. به علاوه روش درمان و اقدامات لازم در صورت بروز مشکل به همراه بیمار آموزش داده شود.

 معاون غذا و دارو دانشگاه ایران تصریح کرد:در بیماران صرع و ریوی با توجه به اهمیت زیاد خطر تغییر دوز دارو ،پزشکان و داروسازان باید به این بیماران در رابطه با عوارض قطع دارو ، به عنوان احتمال بازگشت حملات تشنجی در مبتلایان به صرع، مشاوره دقیق بدهند. همچنین باید توصیه‌های لازم به بیماران مبتلا به آسم که با قطع داروهای استنشاقی و افشانه‌های تنفسی دچار حملات آسمی می‌شوند، ارائه شود.

 ولایی، با اشاره به  مصرف داروهای مدر گفت: بیماران برای جلوگیری از، از دست رفتن آب بدن باید با نظر و مشورت پزشک معالج اقدام به کاهش دوز این داروها کنند و جهت درمان برخی عفونت‌ها در فرد روزه دار، پزشک معالج می‌تواند اقدام به تجویز آنتی بیوتیک هایی کند که به جای چند بار مصرف طی روز، یک یا دو بار در روز مصرف شود.

وی افزود: برخی داروها در تداخل با غذا می‌تواند موجب کاهش یا افزایش اثر دارو و یا تاخیر در رسیدن دارو به غلظت مناسب در خون شود، بنابراین جهت مصرف این دسته داروها نیز مشورت با داروساز، امری ضروری و مفید است.

ترکیب یک رژیم غذایی متعادل که شامل انواع میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و منابع پروتئینی است می تواند به حفظ سطح انرژی کمک کند. با انتخاب صحیح مواد غذایی سالم و رعایت تنوع غذایی ، افراد می توانند سلامت و تندرستی را در طول ماه رمضان ارتقا دهند. اولویت دادن به مصرف غذاهای غنی از مواد مغذی و کاهش مصرف مواد غذایی فرآوری شده و اشباع شده از نمک و شکر و غذاهای سرخ شده و نیز با توجه به تداخل زمانی ایام روزه داری با ایام نوروز، به حداقل رسانیدن تنقلات، نه تنها به سلامت جسمی و روحی کمک می کند، بلکه به طولانی تر شدن زمان احساس سیری نیز می انجامد.

همچنین به مصرف مایعات ترجیحاً آب به میزان کافی در فاصله افطار تا سحر و نیز انجام فعالیت های بدنی سبک به منظور بهبود علائم خونی و کاهش استرس، توصیه می شود. به ویژه از افراط در نوشیدنی های شیرین و غذاهای پر کالری پرهیز گردد.

 

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 329932
:
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

Template settings