اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

14

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

15

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

16

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

17

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

18

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

19

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

20

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

21

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

22

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

23

مسئول دفتر

مهشید اصغری

24

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

25

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

26

کارشناس بخش شیمی

نیلوفر رضایی

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

الهه شریفی

28

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

29

 

 

  • 1402/04/21 - 02:15
  • - تعداد بازدید: 411
  • - تعداد بازدید کنندگان: 342
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران :

برگزاری کارگاه های آموزشی team working

کارگاه های آموزشی اهمیت کار تیمی با حضور مدیران و کارشناسان معاونت غذا و دارو، تیرماه1402در سالن کنفرانس این معاونت برگزار شد.

17591.mp3 برگزاری کارگاه های آموزشی team working

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران، کارگاه های آموزشی اهمیت کار تیمی با حضور مدیران و کارشناسان معاونت غذا و دارو، تیرماه1402در سالن کنفرانس این معاونت برگزار شد.

مفهوم تیم گروه کوچکی از افراد  است که بصورت پویا ، وابسته بهم و انطباق پذیر و با تخصص های مختلف مکمل هم برای دستیابی به یک هدف یا ماموریت مشترک ایجاد شده اند و در رابطه با آن مسئولیت مشترک دارند.

با توجه به اهمیت کار تیمی team working ، این کارگاه آموزشی با تدریس دکتر ولائی معاون غذا و دارو  در راستای نحوه تعامل در انجام امور جهت تسهیل و تسریع در دستیابی  به اهداف سازمانی و همچنین افزایش بهره وری و کارائی تشکیل شد.

هنگامی‌که اصول و تکنیک های کار تیمی در سازمان تقویت شود، ارتباطات سالم بخشی از روابط روتین کاری خواهد شد. کارکنان به‌احتمال‌زیاد انتظاراتی روشن و هم‌راستا با اهداف کلی سازمان دارند. در چنین شرایطی بهتر می‌توانند یکدیگر را درک کرده و برای غلبه بر موانع، دستیابی بهتر به هدف اصلی و نهایی و تغییر مسیرهای کاری، همکاری کنند.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 17591
:
کلیدواژه ها
محسن سالمی
خبرنگار

محسن سالمی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings