اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

14

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

15

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

16

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

17

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

18

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

19

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

20

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

21

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

22

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

23

مسئول دفتر

مهشید اصغری

24

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

25

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

26

کارشناس بخش شیمی

نیلوفر رضایی

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

الهه شریفی

28

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

29

 

 

  • 1402/04/11 - 01:35
  • - تعداد بازدید: 363
  • - تعداد بازدید کنندگان: 302
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

برگزاری دوره آموزشی " توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی "

با عنایت به نیازسنجی آموزشی سال 1402 ، دوره آموزشی توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی " در روز دوشنبه مورخ 29 خرداد ماه 1402 از ساعت 8 الی 12 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو با حضور کارشناسان اداره غذا ستاد و شبکه های تابعه و نیز مسئولین فنی واحدهای تولید مواد غذایی حوزه دانشگاه برگزار گردید.

17063.mp3 برگزاری دوره آموزشی " توجیهی بدو خدمت مسئولین فنی "

 

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- با عنایت به نیازسنجی آموزشی سال 1402 ، دوره آموزشی توجیهی بدوخدمت مسئولین فنی " در روز دوشنبه مورخ 29 خرداد ماه 1402 از ساعت 8 الی 12 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو با حضور کارشناسان اداره غذا ستاد و شبکه های تابعه و نیز مسئولین فنی واحدهای تولید مواد غذایی حوزه دانشگاه  برگزار گردید.

در این دوره قوانین و شرح وظایف مسئولین فنی ، آشنایی با سامانه TTAC در زمینه تایید صلاحیت مسئولین فنی و ثبت منبع مطالبی توسط مهندس الهام ابوالقیسی کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو و مهندس سارا علی مدد دبیرانجمن مسئولین فنی صنایع غذایی ،آرایشی و بهداشتی ارائه گردید.

همچنین به شرکت کنندگان در این دوره گواهی آموزشی دارای مجوز اعطا خواهد گردید.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 17063
:
کلیدواژه ها
محسن سالمی
خبرنگار

محسن سالمی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings