اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

آیسان عطایی

14

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

15

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

16

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

17

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

18

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

19

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

20

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

21

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

22

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

23

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

24

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

مهشید اصغری

25

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

26

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نیلوفر رضایی

28

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

مهران پورقاز

29

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

30

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

علیرضا معمار زاده

31

مسئول دفتر

حنیفه ایری

32

 

 

  • 1403/04/06 - 08:15
  • - تعداد بازدید: 61
  • - تعداد بازدید کنندگان: 54
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد:

انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران

دوره های آموزش جامع پروبیوتیک ( از آزمایشگاه تا صنعت ) در سال1403

335193.mp3 انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران

    انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران به منظور حفـــظ سلامتی و بهداشت انسان و حفظ توازن در محیط زیست که از مهمترین دغدغه های زندگی امروزاست ،تشکیل شده است . اهم اهداف این انجمن افزایش آگاهی وشناخت پروبیوتیک و غذاهای فراســـــودمند در سطح عمومی ، متخصصین و صنعتگران ، همکاری با سازمان های ذیربط جهت افزایش کنترل کیفیت ، استاندارد نمــودن و ممیزی  در کشور است . مطالب این  انجمن  درآدرس زیر قابل مشاهده می باشد :

www.ispff.ir   

دوره های آموزش جامع پروبیوتیک ( از آزمایشگاه تا صنعت ) در سال جاری به صـــورت آنلاین در سامانه زیر برگزار می گردد و افراد شرکت کننده موفق به کسب گواهی مربوطه خواهند شد.

www.biologyevents.ir

علاوه بر این :

  •  - فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی 
  •  - فصلنامه پژوهش و نو آوری در صنایع غذایی

در آدرس زیر قابل مشاهده است :   

   www.ispff.ir

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 335193
:
کلیدواژه ها
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

Template settings