اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

مدیریت/گروه/بخش

نام و نام خانوادگی

ردیف

مدیر آزمایشگاه

فریبا ابراهیمی

1

معاون آزمایشگاه

مسئول بخش سم شناسی

فیروزه نظری

2

مسئول بخش شیمی مواد غذایی

معصومه میرزازاده

3

مسئول بخش میکروب شماسی

پیمان غلام نژاد

4

کارشناس مسئول آزمایشگاه

ایران رحمی زاد

5

مسئول آزمایشگاه دارو

مریم پاروئی

6

مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

نسرین علیایی کیوج

7

کارشناس مسئول آزمایشگاه

فرحناز کشوری فرد

8

کارشناس مسئول آزمایشگاه

انسی ابراهیمی ثانی

9

کارشناس بخش میکروب شناسی

هلنا دوائی فر

10

کارشناس بخش میکروب شناسی

ناهید میری

11

کارشناس بخش دارو

انسیه گرجی

12

کارشناس بخش میکروب شناسی

حمیرا رهبر آراسته

13

کارشناس مسئول آزمایشگاه

محمد رضا شیرمحمدی

14

کارشناس بخش میکروب شناسی

حکیمه قانون نیریزی

15

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

جاثیه جهانی

16

کارشناس بخش سم شناسی

الهه سادات علوی رضوی راوری

17

کارشناس بخش دارو

طناز زبردست

18

کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

سارا بنی خادمی

19

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

غزل لعل نور

20

کارشناس بخش سم شناسی

آیلین آقازاده

21

کارشناس بخش سم شناسی

الهه فلاحتی

22

پذیرش نمونه

راحله خلیلی

23

مسئول دفتر

مهشید اصغری

24

کارشناس بخش سم شناسی

علیرضا نظامی

25

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

اکبر عباسپور

26

کارشناس بخش شیمی

نیلوفر رضایی

27

کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی

الهه شریفی

28

کارشناس بخش سم شناسی

عالیه حسن زاده

29

 

 

  • 1402/01/19 - 11:52
  • - تعداد بازدید: 527
  • - تعداد بازدید کنندگان: 463
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران :

اقدامات اداره نظارت و ارزیابی فراورده¬های طبیعی، سنتی و مکمل دانشگاه ایران در نوروز 1402 اعلام شد

با توجه به فرارسیدن ایام نوروز سال 1402 و نظر به اهمیت انجام پیش¬بینی¬های لازم در زمینه ارائه بهترین خدمات به هموطنان گرامی، رییس اداره نظارت و ارزیابی فراورده¬های طبیعی، سنتی و مکمل دانشگاه، اقدامات انجام شده توسط آن اداره را اعلام کرد.

13147.mp3 اقدامات اداره نظارت و ارزیابی فراورده¬های طبیعی، سنتی و مکمل دانشگاه ایران در نوروز 1402 اعلام شد

اقدامات اداره نظارت و ارزیابی فراورده­های طبیعی، سنتی و مکمل دانشگاه ایران

در نوروز 1402 اعلام شد

 

 

با توجه به فرارسیدن ایام نوروز سال 1402 و نظر به اهمیت انجام پیش­بینی­های لازم در زمینه ارائه بهترین خدمات به هموطنان گرامی، رییس اداره نظارت و ارزیابی فراورده­های طبیعی، سنتی و مکمل دانشگاه، اقدامات انجام شده توسط آن اداره را به شرح زیر اعلام کرد:

 

1) به منظور نظارت بر عرضه فرآورده­های طبیعی، سنتی و مکمل و پس از هماهنگی با معاونت بهداشتی دانشگاه و اداره ورزش و جوانان استان تهران، از تعداد 67 واحدهای عرضه گیاهان دارویی (عطاری­ها) و باشگاه در مدت اجرای طرح نظارت نوروزی، بازرسی­های ادواری به عمل آمده است.

 

2) به منظور حصول اطمینان از تأمین شیرخشک و غذای ویژه بیماران متابولیک، هماهنگی لازم با همکاران در بیمارستان حضرت علی اصغر(ع) و دیگر مراجع درگیر، جهت ایجاد ذخیره مناسب و ارسال این اقلام برای بیماران از طریق پست، به انجام رسیده است.

 

3) کارشناسان اداره نظارت و ارزیابی فراورده­ های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و داروی دانشگاه ایران، ضمن حضور در شرکت ­های پخش کننده شیرخشک ­های متابولیک و غذای ویژه، از تأمین به موقع نیازهای داروخانه­های زیرپوشش دانشگاه، اطمینان حاصل نموده­اند.

 

4) برای حصول اطمینان از کافی بودن موجودی شیرخشک ­های رژیمی، برنامه ویژه نظارت و بازرسی از داروخانه­ های مناطق زیرپوشش دانشگاه از تاریخ 15/12/1401 تا 15/01/1402، از تعداد 437 داروخانه به انجام رسیده است.

 

رئیس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل ضمن اعلام موارد فوق خاطر نشان کرد که با برنامه ­ریزی انجام شده و تلاش همه همکاران شاغل در حوزه ستادی و شبکه ­های تابعه، موردی از شکایت هموطنان از کمبود فرآورده ­های طبیعی، سنتی و مکمل و شیرخشک رژیمی واصل نشده است.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 13147
:
کلیدواژه ها
محسن سالمی
خبرنگار

محسن سالمی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings