اسامی کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو

 

ردیف نام و نام خانوادگی مدیریت/گروه/بخش
1 فریبا ابراهیمی مدیر آزمایشگاه
2 مهشید اصغری  مسئول دفتر
3 فیروزه نظری معاون فنی آزمایشگاه و مسئول بخش سم شناسی
4 الهه سادات علوی رضوی راوری کارشناس بخش سم شناسی
5 علیرضا نظامی کارشناس بخش سم شناسی
6 عالیه حسن زاده کارشناس بخش سم شناسی
7 ستوده رسول زاده کارشناس بخش سم شناسی
8 آتکه صفری کارشناس بخش سم شناسی
9 زینب سیاه مرز کوهی کارشناس بخش سم شناسی
10 مهدیه رحیمی کارشناس بخش سم شناسی
11 راحله خلیلی  پذیرش نمونه
12 حکیمه قانون نیریزی  کارشناس آزمایشگاه بخش QA
13 اکبر عباسپور  مسئول بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
14 غزل لعل نور کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
15 الهه شریفی کارشناس بخش آرایشی، بهداشتی و بسته بندی
16 مریم پاروئی مسئول آزمایشگاه دارو
17 انسیه گرجی کارشناس بخش دارو
18 طناز زبردست کارشناس بخش دارو
19 پریسا حسین پور کارشناس بخش دارو
20 پیمان غلام نژاد مسئول بخش میکروب شناسی
21 محمد رضا شیرمحمدی کارشناس مسئول آزمایشگاه  بخش میکروب شناسی
22 هلنا دوائی فر کارشناس بخش میکروب شناسی
23 ناهید میری  کارشناس بخش میکروب شناسی
24 سید شهاب الدین علوی کارشناس بخش میکروب شناسی
25 فرحناز کشوری فرد کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
26 انسی ابراهیمی ثانی کارشناس مسئول آزمایشگاه بخش شیمی
27 نیلوفر رضایی کارشناس بخش شیمی
28 زینب کشتاسبی کارشناس بخش شیمی
29 شیوا شاهی کارشناس بخش شیمی
30 معصومه میرزازاده مسئول بخش شیمی مواد غذایی
31 جاثیه جهانی کارشناس بخش شیمی مواد غذایی

 

  • 1404/07/20 - 13:31
  • - تعداد بازدید: 115
  • - تعداد بازدید کنندگان: 111
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

آگاهی و پیشگیری در روز جهانی مبارزه با درد

به مناسبت روز جهانی مبارزه با درد (۱۹ مهرماه)، این معاونت با هدف ارتقای سلامت جامعه، بر ضرورت افزایش آگاهی عمومی نسبت به نشانه‌ها و علائم درد و لزوم پرهیز از مصرف خودسرانه داروهای مسکن تأکید کرد.

359361.mp3 آگاهی و پیشگیری در روز جهانی مبارزه با درد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، با توجه به اهمیت موضوع درد در زندگی انسان‌ها، کنترل و درمان درد به‌عنوان یکی از حقوق بنیادین انسانی شناخته می‌شود. درد یکی از شایع‌ترین دلایل مراجعه بیماران به پزشکان است و تقریباً هیچ انسانی نیست که در دوره‌ای از زندگی خود گونه‌ای از درد را تجربه نکرده باشد. دردها، چه در نوع حاد و چه در نوع مزمن، بر جنبه‌های مختلف زندگی فردی و اجتماعی تأثیرات غیرقابل‌انکاری بر جای می‌گذارند.

 

این مناسبت جهانی با هدف جلب توجه افکار عمومی به نیاز فوری بشر برای تسکین دردهای مزمن و حاد برگزار می‌شود. کمر درد، سردرد و آرتروز تنها بخشی از دردهای مزمنی هستند که افراد زیادی در سراسر جهان با آن دست‌و‌پنجه نرم می‌کنند و پیامدهایی چون کاهش کیفیت زندگی، افت بهره‌وری شغلی و افزایش هزینه‌های بهداشتی و اجتماعی را به همراه دارند. در این میان، بیشتر مبتلایان به دردهای مزمن در کشورهای کم‌درآمد زندگی می‌کنند.

 

داروهای ضد درد پرمصرف شامل ایبوپروفن، ناپروکسن، دیکلوفناک، کتورولاک، ایندومتاسین و… هستند که با وجود اثربخشی مناسب، در صورت مصرف نادرست می‌توانند منجر به بروز عوارض جانبی مانند مشکلات گوارشی، کاهش خون‌رسانی به کلیه و آسیب کلیوی، افزایش فشار خون، اثرات ضد پلاکتی و خون‌ریزی شوند. از این‌رو توصیه می‌شود از مصرف هم‌زمان یا طولانی‌مدت مسکن‌ها بدون مشورت پزشک خودداری شود. همچنین لازم است به تداخل این داروها با داروهای کاهنده فشار خون (نظیر لوزارتان و کاپتوپریل)، داروهای ضد پلاکت (مانند آسپرین و وارفارین) و داروهای کورتیکواستروئیدی (از جمله پردنیزولون و هیدروکورتیزون) توجه شود.

 

حرارت‌درمانی، پیاده‌روی در فضای باز، تجسم فضاهای آرامش‌بخش، تغییر نگرش ذهنی و داشتن خواب کافی از جمله روش‌های طبیعی، مؤثر و بدون نیاز به دارو برای کاهش درد هستند. همچنین استفاده از کمپرس گرم یا سرد و بستن موضع می‌تواند در کاهش دردهای عضلانی نقش مؤثری داشته باشد.

 

این گزارش با همکاری واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران تهیه شده است.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 359361
:
کلیدواژه ها
عباس نوریان
خبرنگار

عباس نوریان

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings