معاونت غذا و دارو
کارگاه آموزشی اصول تغذیه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی
کارگاه آموزشی "اصول تغذیه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی" در مهرماه توسط مدیریت نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.
کارگاه آموزشی اصول تغذیه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی
کارگاه آموزشی "اصول تغذیه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی" در مهرماه 1403 توسط مدیریت نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.
پیرو اجرای برنامه های گرامی داشت روز جهانی غذا در راستای گسترش فرهنگ صحیح انتخاب کالا و افزایش آگاهی شهروندان کارگاه آموزشی "اصول تغذیه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی" با حضور کارشناس علوم تغذیه از طرف معاونت غذا و دارو در سرای محله استاد معین برای گروه هدف عموم مردم برگزار شد. در این کارگاه ضمن تشریح مباحث تغذیه سالم و اصول رعایت بهداشت و ایمنی مواد غذایی، راه های تشخیص اصالت و سلامت محصولات غذایی در زمان انتخاب، در جهت اصلاح و بهبود الگوی مصرف شهروندان ارائه شد و در پایان به سوالات شرکت کنندگان در زمینه مباحث مطرح شده پاسخ داده شد.
کامنت