• 1403/06/27 - 09:07
  • - تعداد بازدید کنندگان: 23
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
معاونت غذا و دارو

338083.mp3 مؤسسین محترم کلیه داروخانه های خصوصی، دولتی و بیمارستانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران- در خصوص نرم افزارهای نسخه نویسی الکترونیک

پیوست

با توجه به گزارش های واصله، تعدادی از نرم افزارهای نسخه نویسی الکترونیک با آنالیز کلیه اطلاعات پزشکان، بیماران و داروخانه ها، اقدام به نسخه نویسی برخط اقلام و برندهای خاص و هدایت بیماران به سمت داروخانه های خاص نموده و در فرآیند نسخه پیچی داروخانه ها دخالت می کنند. به پیوست نامه شماره 239789/665/د مورخ 03/05/1403 سازمان غذا و دارو در این خصوص به حضور ارسال می گردد. اجرای این بخشنامه الزامی است و در صورت احراز هرگونه همکاری داروخانه ها با نرم افزارهای مذکور، اقدام قانونی لازم با داروخانه متخلف صورت گرفته و از فهرست داروخانه های منتخب خارج خواهند شد و برابر با مقررات اقدام میگردد.

• گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو,اطلاعیه مدیریت دارو
: