معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛
روز جهانی قلب 8 مهر ماه 29 Sep
معاونت غذا و دارو بر ضرورت آگاهی بخشی و پیشگیری از بیماریهای قلبی در روز جهانی قلب تاکید کرد.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛
تحویل سهمیه سهماهه سوم پانسمانهای تخصصی بیماران EB در سال ۱۴۰۴
تأمین 39.471 عدد پانسمان در 11 مدل مختلف برای حمایت از بیماران پروانهای سراسر کشور
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛
انتشار سخنرانیها و پنلهای همایش ویژیلانس
سخنرانیها و پنلهای نخستین همایش ملی ویژیلانس فرآوردههای سلامت در سایت همایش بارگذاری شد.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛
بازدید معاون غذا و دارو از نمایشگاه ایرانفارما ۱۴۰۴
بازدید دکتر مجاهدیان، معاون غذا و دارو، از دهمین نمایشگاه ایرانفارما؛ تأکید بر توسعه همکاریهای علمی و ارتقاء تولیدات داخلی دارویی
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛
رئیس سازمان غذا و دارو در افتتاحیه همایش ویژیلانس
دکتر پیر صالحی در همایش ویژیلانس با تأکید بر اهمیت پایش مستمر داروها، تجهیزات پزشکی و فرآوردههای سلامت، خواستار فرهنگسازی در گزارشدهی عوارض و مشارکت فعال پزشکان، پرستاران و مردم شد و این اقدام را نه تنها ضرورتی برای ارتقای ایمنی بیماران، بلکه عاملی برای حمایت از تولید ملی و توسعه صادرات دانست.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛
کمیسیون فنی و قانونی 1404- 10
دهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی در شهریور ماه سال 1404 برگزار شد.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛
فراخوان همکاری مهر ماه 1404
فراخوان همکاری برای داروسازان مشمول طرح نیروی انسانی
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛
ششمین جلسه کمیسیون قانونی ماده ۲۰ سال 1404
ششمین جلسه کمیسیون قانونی ماده ۲۰ امور داروخانهها برگزار شد.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛
افتتاحیه همایش ملی ویژیلانس فرآوردههای سلامت
دکتر نادر توکلی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در همایش ویژیلانس بر اهمیت سیستمهای هشدار و نظارت در ارتقای ایمنی بیمار و کیفیت خدمات سلامت تأکید کرد و خواستار تعامل مستمر میان حوزه درمان و اساتید بالینی و داروسازی شد.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛
مصاحبه دکتر مجاهدیان در «سلام خبرنگار» شبکه خبر
دکتر مجاهدیان در گفتوگو با شبکه خبر بر مسئولیت اجتماعی مردم در گزارش عوارض داروها و ارتقای ایمنی فرآوردههای سلامتمحور تأکید کرد.