• 1401/09/21 - 07:44
  • - تعداد بازدید: 552
  • - تعداد بازدید کنندگان: 481
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار کرد:

برگزاری دوره آموزشی کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات انواع روغن خوراکی

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران- دوره آموزشی دو روزه کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات انواع روغن خوراکی15و 16 آذرماه سال جاری در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

8775.mp3 برگزاری دوره آموزشی کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات انواع روغن خوراکی

آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار کرد:

 

برگزاری دوره آموزشی کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات انواع روغن خوراکی

 

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران- دوره آموزشی دو روزه کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات انواع روغن خوراکی15و 16 آذرماه سال جاری در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

در این دوره  پس از توضیحات اولیه در خصوص آزمون های عمومی در کنترل کیفیت انواع روغن و روش های شناسایی کمی و کیفی تقلبات رایج در این فرآورده ها به کارشناسان حاضر در جلسه، به طور خاص شناسایی تقلبات روغن کره کاکائو، روغن زیتون و کره مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 8775
:
کلیدواژه ها
محسن سالمی
خبرنگار

محسن سالمی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings