***اسامی کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذائی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی***

اسامی کارشناسان

اسامی کارشناسان ( خانم ها  آقایان )

سمت

دکتر فرهاد بارانی

مدیر اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

دکتر علیرضا حبیبی

معاون اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

مهندس ناهید کاویانی

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی ( تولید و واردات )

مهندس الهام ابوالقیسی

کارشناس

مهندس علی خیرخواه

کارشناس

مهندس فردخت رهنما

کارشناس

مهندس بنفشه کفشدوز محمدی

کارشناس

مهندس مریم فاطمی

کارشناس

مهندس زهرا اسدنژاد

کارشناس

مهندس محیا عطائی

کارشناس

مهندس عزیز مراد معطری

کارشناس

مهندس مهرداد محمودی

کارشناس

مهندس مهرداد فرخی پور

کارشناس

مهندس سمانه مرتضایی

کارشناس

مهندس ژیلا قاسمی

کارشناس

مهندس مینا حسینی جدی

کارشناس

مهندس آمنه شیرائی کسمائی

کارشناس

مهندس زهره هنری

کارشناس

مهندس آیدا مهرآزی

کارشناس

مهندس عفت ارشد ریاحی

 مسئول اداره نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی

مهندس امیر احسانی

کارشناس

مهندس فاطمه بلالی

کارشناس

مهندس عطاالله صدقی

کارشناس

مهندس پریناز هاشمی

کارشناس

مهندس سمانه محمدزاده

کارشناس


 

 
 

 

تأکید بر هم‌افزایی دانشگاه و صنعت در مسیر تولید استاندارد و نوآورانه

361227.mp3 تأکید بر هم‌افزایی دانشگاه و صنعت در مسیر تولید استاندارد و نوآورانه

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، در همایش تخصصی کازموپرایوت که با حضور فعالان حوزه آرایشی و بهداشتی برگزار شد، دکتر فرهاد بارانی، مدیر نظارت بر فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی و رئیس گروه ارتباط با صنعت دانشگاه، با اشاره به اهمیت ارتباط متقابل میان دانشگاه و صنعت اظهار کرد:

اگر دانشگاه در صنعت حضور نداشته باشد و صنعت نیز در دانشگاه نقش‌آفرینی نکند، هیچ پویایی و نوآوری پایداری شکل نخواهد گرفت. در چنین شرایطی، مباحث علمی به موضوعاتی غیرکاربردی تبدیل می‌شوند و صنعت نیز مسیر افول را طی خواهد کرد.

 

وی با بیان اینکه سیاست‌های کلان دولت در جهت حمایت از تولید فناورانه و نوآورانه است، افزود: دوره تولید صرف و غیرعلمی به پایان رسیده و اکنون هر محتوای صنعتی که همراه با نوآوری و خلاقیت باشد، مورد حمایت دانشگاه‌ها قرار می‌گیرد.

 

 

  • تولید بدون کارخانه زمانی موفق خواهد بود که بر پایه استانداردهای علمی و اصول سلامت مصرف‌کننده بنا شود.
  • خلاقیت و نوآوری باید در چارچوب ضوابط ایمنی تعریف و هدایت شود.
  • رگولاتوری نه مانع تولید، بلکه ضامن پایداری و ماندگاری کسب‌وکارهاست.

 

وی همچنین با اشاره به رویکرد دانشگاه علوم پزشکی ایران در حمایت از تولید دانش‌بنیان و گسترش همکاری‌های فناورانه با صنعت گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایران و سایر دانشگاه‌های بزرگ کشور آمادگی دارند با همراهی صنایع، زمینه توسعه فناوری، نوآوری و ارتقای سلامت محصولات را فراهم کنند.

 

دکتر بارانی در پایان خاطرنشان کرد: ایران از نیروی انسانی متخصص و ظرفیت‌های بالایی برای حضور در بازارهای داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی برخوردار است و همکاری میان دانشگاه و صنعت می‌تواند مسیر رشد پایدار کشور را هموار سازد.

:
کلیدواژه ها
عباس نوریان
فیلمبردار/ تدوین کننده

عباس نوریان

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings