***اسامی کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذائی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی***

اسامی کارشناسان

اسامی کارشناسان ( خانم ها  آقایان )

سمت

دکتر فرهاد بارانی

مدیر اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

دکتر علیرضا حبیبی

معاون اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

مهندس ناهید کاویانی

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی ( تولید و واردات )

مهندس الهام ابوالقیسی

کارشناس

مهندس علی خیرخواه

کارشناس

مهندس فردخت رهنما

کارشناس

مهندس بنفشه کفشدوز محمدی

کارشناس

مهندس مریم فاطمی

کارشناس

مهندس زهرا اسدنژاد

کارشناس

مهندس محیا عطائی

کارشناس

مهندس عزیز مراد معطری

کارشناس

مهندس مهرداد محمودی

کارشناس

مهندس مهرداد فرخی پور

کارشناس

مهندس سمانه مرتضایی

کارشناس

مهندس ژیلا قاسمی

کارشناس

مهندس مینا حسینی جدی

کارشناس

مهندس آمنه شیرائی کسمائی

کارشناس

مهندس زهره هنری

کارشناس

مهندس آیدا مهرآزی

کارشناس

مهندس عفت ارشد ریاحی

 مسئول اداره نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی

مهندس امیر احسانی

کارشناس

مهندس فاطمه بلالی

کارشناس

مهندس عطاالله صدقی

کارشناس

مهندس پریناز هاشمی

کارشناس

مهندس سمانه محمدزاده

کارشناس


 

 
 

 

  • 1402/04/21 - 02:15
  • - تعداد بازدید: 383
  • - تعداد بازدید کنندگان: 314
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران :

برگزاری کارگاه های آموزشی team working

کارگاه های آموزشی اهمیت کار تیمی با حضور مدیران و کارشناسان معاونت غذا و دارو، تیرماه1402در سالن کنفرانس این معاونت برگزار شد.

17591.mp3 برگزاری کارگاه های آموزشی team working

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران، کارگاه های آموزشی اهمیت کار تیمی با حضور مدیران و کارشناسان معاونت غذا و دارو، تیرماه1402در سالن کنفرانس این معاونت برگزار شد.

مفهوم تیم گروه کوچکی از افراد  است که بصورت پویا ، وابسته بهم و انطباق پذیر و با تخصص های مختلف مکمل هم برای دستیابی به یک هدف یا ماموریت مشترک ایجاد شده اند و در رابطه با آن مسئولیت مشترک دارند.

با توجه به اهمیت کار تیمی team working ، این کارگاه آموزشی با تدریس دکتر ولائی معاون غذا و دارو  در راستای نحوه تعامل در انجام امور جهت تسهیل و تسریع در دستیابی  به اهداف سازمانی و همچنین افزایش بهره وری و کارائی تشکیل شد.

هنگامی‌که اصول و تکنیک های کار تیمی در سازمان تقویت شود، ارتباطات سالم بخشی از روابط روتین کاری خواهد شد. کارکنان به‌احتمال‌زیاد انتظاراتی روشن و هم‌راستا با اهداف کلی سازمان دارند. در چنین شرایطی بهتر می‌توانند یکدیگر را درک کرده و برای غلبه بر موانع، دستیابی بهتر به هدف اصلی و نهایی و تغییر مسیرهای کاری، همکاری کنند.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 17591
:
کلیدواژه ها
محسن سالمی
خبرنگار

محسن سالمی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings