***اسامی کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذائی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی***

اسامی کارشناسان

اسامی کارشناسان ( خانم ها  آقایان )

سمت

دکتر فرهاد بارانی

مدیر اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

دکتر علیرضا حبیبی

معاون اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

مهندس ناهید کاویانی

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی ( تولید و واردات )

مهندس الهام ابوالقیسی

کارشناس

مهندس علی خیرخواه

کارشناس

مهندس فردخت رهنما

کارشناس

مهندس بنفشه کفشدوز محمدی

کارشناس

مهندس مریم فاطمی

کارشناس

مهندس زهرا اسدنژاد

کارشناس

مهندس محیا عطائی

کارشناس

مهندس عزیز مراد معطری

کارشناس

مهندس مهرداد محمودی

کارشناس

مهندس مهرداد فرخی پور

کارشناس

مهندس سمانه مرتضایی

کارشناس

مهندس ژیلا قاسمی

کارشناس

مهندس مینا حسینی جدی

کارشناس

مهندس آمنه شیرائی کسمائی

کارشناس

مهندس زهره هنری

کارشناس

مهندس آیدا مهرآزی

کارشناس

مهندس عفت ارشد ریاحی

 مسئول اداره نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی

مهندس امیر احسانی

کارشناس

مهندس فاطمه بلالی

کارشناس

مهندس عطاالله صدقی

کارشناس

مهندس پریناز هاشمی

کارشناس

مهندس سمانه محمدزاده

کارشناس


 

 
 

 

  • 1401/09/21 - 07:44
  • - تعداد بازدید: 521
  • - تعداد بازدید کنندگان: 450
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار کرد:

برگزاری دوره آموزشی کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات انواع روغن خوراکی

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران- دوره آموزشی دو روزه کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات انواع روغن خوراکی15و 16 آذرماه سال جاری در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

8775.mp3 برگزاری دوره آموزشی کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات انواع روغن خوراکی

آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار کرد:

 

برگزاری دوره آموزشی کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات انواع روغن خوراکی

 

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران- دوره آموزشی دو روزه کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات انواع روغن خوراکی15و 16 آذرماه سال جاری در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

در این دوره  پس از توضیحات اولیه در خصوص آزمون های عمومی در کنترل کیفیت انواع روغن و روش های شناسایی کمی و کیفی تقلبات رایج در این فرآورده ها به کارشناسان حاضر در جلسه، به طور خاص شناسایی تقلبات روغن کره کاکائو، روغن زیتون و کره مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 8775
:
کلیدواژه ها
محسن سالمی
خبرنگار

محسن سالمی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings