***اسامی کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذائی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی***

اسامی کارشناسان

اسامی کارشناسان ( خانم ها  آقایان )

سمت

دکتر فرهاد بارانی

مدیر اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

دکتر علیرضا حبیبی

معاون اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

مهندس ناهید کاویانی

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی ( تولید و واردات )

مهندس الهام ابوالقیسی

کارشناس

مهندس علی خیرخواه

کارشناس

مهندس فردخت رهنما

کارشناس

مهندس بنفشه کفشدوز محمدی

کارشناس

مهندس مریم فاطمی

کارشناس

مهندس زهرا اسدنژاد

کارشناس

مهندس محیا عطائی

کارشناس

مهندس عزیز مراد معطری

کارشناس

مهندس مهرداد محمودی

کارشناس

مهندس مهرداد فرخی پور

کارشناس

مهندس سمانه مرتضایی

کارشناس

مهندس ژیلا قاسمی

کارشناس

مهندس مینا حسینی جدی

کارشناس

مهندس آمنه شیرائی کسمائی

کارشناس

مهندس زهره هنری

کارشناس

مهندس آیدا مهرآزی

کارشناس

مهندس عفت ارشد ریاحی

 مسئول اداره نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی

مهندس امیر احسانی

کارشناس

مهندس فاطمه بلالی

کارشناس

مهندس عطاالله صدقی

کارشناس

مهندس پریناز هاشمی

کارشناس

مهندس سمانه محمدزاده

کارشناس


 

 
 

 

  • 1401/10/07 - 20:42
  • - تعداد بازدید: 313
  • - تعداد بازدید کنندگان: 269
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
سازمان غذا و دارو اعلام کرد:

تولید۳ نوع اسید آمینه مورد نیاز بیماران متابولیک برای اولین بار در کشور

رئیس اداره شیرخشک سازمان غذا و دارو از تولید۳ نوع اسید آمینه مورد نیاز بیماران متابولیک برای اولین بار در کشور خبر داد و گفت: پروانه ساخت این فراورده ها صادر شده است و به زودی به تولید انبوه می رسد.

16936.mp3 تولید۳ نوع اسید آمینه مورد نیاز بیماران متابولیک برای اولین بار در کشور

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران به نقل از ایفدانا : بهادر صیدمحمدیان رئیس اداره شیرخشک های رژیمی و غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو در گفت و گو با ایفدانا اظهار کرد: در راستای حمایت از شرکت های تولید کننده و کاهش وابستگی به واردات ، ۳ مرحله فراخوان تولید ماده اولیه و فرآورده نهایی شیرخشک های رژیمی و غذاهای ویژه، توسط اداره‌کل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل اعلام شد.

وی افزود: به دنبال این فراخوان پس از تولید چندین فرآورده (از جمله ۴ شیرخشک رژیمی و ۹۱ غذای ویژه)، خوشبختانه این بار یکی از شرکت های تولیدکننده موفق به تولید ۳ اسید آمینه مورد نیاز بیماران متابولیک (L-VALINE ۱۰۰۰ و L-GLYCINE ۱۰۰۰ و  L-ISOLEUCINE ۱۰۰۰)  و اخذ تاییدیه اداره‌کل آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی شد.

وی افزود: پروانه ساخت اسیدهای آمینه بیماران متابولیک صادر شده و این فرآورده ها به مرحله تولید رسیده اند و با همکاری مراکز درمانی و انجمن های علمی – تخصصی مربوطه در اختیار مصرف کنندگان قرار گرفته است و بزودی به تولید انبوه می رسد.

صیدمحمدیان خاطرنشان کرد: به طور کلی اسیدهای آمینه تک دوز با فرمولاسیونی بر پایه کربوهیدرات برای مدیریت رژیم غذایی بیماران دچار اختلالات مادرزادی در متابولیسم پروتئین کاربرد دارد.

رئیس اداره شیرخشک های رژیمی و غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه مجوز تولید شیرخشک های رژیمی و غذاهای ویژه براساس ضوابط و دستورالعمل های معتبر داخلی و بین المللی صادر می شود، گفت: قطعا با نظارت های سازمان غذا و دارو، فراورده های تولید داخل توان رقابت کیفی با مشابه خارجی خود را دارند.

صیدمحمدیان با تاکید بر حمایت سازمان غذا و دارو از تولید شیرخشک های رژیمی و غذاهای ویژه، تصریح کرد: در حال حاضر با همت کارشناس امور ثبت اداره نظارت و ارزیابی و ثبت غذاهای ویژه، فرآورده های ویژه متابولیک و شیرخشک های رژیمی، هیچ پرونده در صف بررسی وجود ندارد و امور این اداره کاملا بروز است و همچنین تمامی درخواست های تولید شیرخشک های رژیمی و غذاهای ویژه در اسرع وقت بررسی و تسریع لازم در امور ثبت را انجام خواهد داد.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 16936
:
کلیدواژه ها
محسن سالمی
خبرنگار

محسن سالمی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings