دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • درباره ما
  • مدیریت غذا و آرایشی
  • مدیریت داروئی
  • مدیریت آزمایشگاه
  • تحقیق و توسعه
  • تجهیزات پزشکی
  • اداره فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل
  • اداره مبارزه با قاچاق کالا

بایگانی بخش اطلاعیه مهم غذایی

دسته بندی موضوعی مطالب | جستجوی پیشرفته | تعداد کل مطالب: 26 | تعداد کل بازدید های مطالب: 23,962 |
نمایش مطالب منتشر شده از تاریخ   تا تاریخ


img_yw_news
دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ -

اسال گزارش جهانی خوار و بار کشاورزی و پروتکل تدابیر کشور ترکیه به منظور اعمال مراقبت های بهداشتی در واردات محصولات غذایی در بحران کرونا

اسال گزارش جهانی خوار و بار کشاورزی و پروتکل تدابیر کشور ترکیه به منظور اعمال مراقبت های بهداشتی در واردات محصولات غذایی در بحران کرونا

img_yw_news
دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ -

اسال گزارش جهانی خوار و بار کشاورزی و پروتکل تدابیر کشور ترکیه به منظور اعمال مراقبت های بهداشتی در واردات محصولات غذایی در بحران کرونا

اسال گزارش جهانی خوار و بار کشاورزی و پروتکل تدابیر کشور ترکیه به منظور اعمال مراقبت های بهداشتی در واردات محصولات غذایی در بحران کرونا

img_yw_news
دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ -

اسال گزارش جهانی خوار و بار کشاورزی و پروتکل تدابیر کشور ترکیه به منظور اعمال مراقبت های بهداشتی در واردات محصولات غذایی در بحران کرونا

اسال گزارش جهانی خوار و بار کشاورزی و پروتکل تدابیر کشور ترکیه به منظور اعمال مراقبت های بهداشتی در واردات محصولات غذایی در بحران کرونا

img_yw_news
سه شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ -

بخشنامه عدم لزوم برچسب گذاری محصولات حاصل از ذرت تراریخته

بخشنامه عدم لزوم برچسب گذاری محصولات حاصل از ذرت تراریخته

img_yw_news
سه شنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ -

اقدامات ضروری در واحد های تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس

اقدامات ضروری در واحد های تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس

img_yw_news
شنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ -

فراخوان اعلام عنوان دوره ها و یا نیاز های آموزشی

فراخوان اعلام عنوان دوره ها و یا نیاز های آموزشی

img_yw_news
دوشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ -

اقدامات ضروری در واحد های تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس

اقدامات ضروری در واحد های تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس

img_yw_news
سه شنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ -

لزوم ثبت شرکت ها در سامانه ttac جهت درخواست پروانه های بهداشتی پاک کننده دست

لزوم ثبت شرکت ها در سامانه ttac جهت درخواست پروانه های بهداشتی پاک کننده دست

img_yw_news
چهارشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۸ -

دوره آموزشی نمونه برداری مواد غذائی با رویکرد کاربردی

دوره آموزشی نمونه برداری مواد غذائی با رویکرد کاربردی

img_yw_news
سه شنبه ۱ بهمن ۱۳۹۸ -

قابل توجه تولیدکنندگان و واردکنندگان مواد غذایی و آشامیدنی

قابل توجه تولیدکنندگان و واردکنندگان مواد غذایی و آشامیدنی

img_yw_news
یکشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۸ -

کارگاه آشنایی با معتبرسازی در آنالیز های دستگاهی توسط مرکز تحقیقات حلال برگزار می گردد.

کارگاه آشنایی با معتبرسازی در آنالیز های دستگاهی توسط مرکز تحقیقات حلال برگزار می گردد.  

img_yw_news
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۸ -

لزوم ثبت اطلاعاتشرکت ها در حوزه آرایشی و بهداشتی در سامانه TTAC

لزوم ثبت  اطلاعاتشرکت ها در حوزه آرایشی و بهداشتی در سامانه TTAC  

img_yw_news
دوشنبه ۵ آذر ۱۳۹۷ -

دوره آموزشی آشنائی با محصولات GMO

دوره آموزشی آشنائی با محصولات GMO جهت مسئولین فنی واحدهای تولیدی و صادراتی

img_yw_news
یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ -

فیش هزینه صدور مجوزهای بهداشتی

صفحه 1 از 2    
اولین
قبلی
1