دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • درباره ما
  • مدیریت غذا و آرایشی
  • مدیریت داروئی
  • مدیریت آزمایشگاه
  • تحقیق و توسعه
  • تجهیزات پزشکی
  • اداره فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل

کمیسیون های سال 1398

img_yw_news
چهارشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۸

برگزاری سومین جلسه کمیته هماهنگی و برنامه ریزی اجرای سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی دانشگاه در معاونت غذا و دارو

سومین جلسه کمیته هماهنگی و برنامه ریزی اجرای سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی دانشگاه ( کمیته FSMS )روز سه شنبه 24 دی ماه 1398 با  حضور  معاون غذا و دارو  در سالن کنفرانس معاونت برگزار شد.   ..

ادامه...
img_yw_news
سه شنبه ۲۴ دی ۱۳۹۸

برگزاری جلسه کمیته پژوهش در نظام سلامت (HSR) در معاونت غذا و دارو

جلسه کمیته پژوهش در نظام سلامت (HSR)  با حضور دکتر فتحی معاون غذا و دارو، اعضای کمیته و مجریان طرح‌های در حال اجرا روز سه شنبه 24 دی ماه سال جاری در سالن کنفرانس معاونت برگزارگردید. ..

ادامه...
img_yw_news
سه شنبه ۲۴ دی ۱۳۹۸

سیزدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 71پرونده در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

سیزدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی71پرونده، سه شنبه24 دی ماه98 در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد. ..

ادامه...
img_yw_news
یکشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۸

برگزاری جلسه آموزشی آشنایی با سنجه های اعتبار بخشی در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

 روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه ایران- جلسه آموزشی آشنایی با سنجه های اعتبار بخشی روز شنبه 21/10/1398 در سالن اجتماعات معاونت برگزار شد. ..

ادامه...
img_yw_news
چهارشنبه ۱۸ دی ۱۳۹۸

پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت فرزندان جناب آقای دکتر اسدی لاری وسرکار خانم دکتر مجد در سانحه سقوط هواپیما

دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه در پیامی درگذشت فرزندان گرامی جناب آقای دکتر محسن اسدی لاری عضو هیئت علمی دانشگاه ایران و مدیر کل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت و سرکار خانم دکتر زهرا مجد سرپرست مدیریت بورسها و مأموریت آموزشی معاونت بین الملل دانشگاه را تسلیت گفت.   ..

ادامه...

اهداف، استراتژی و چشم انداز معاونت غذا ودارو

اهداف :

•              ارتقای سطح سلامت جامعه

•              افزایش سطح امنیت غذا

•              افزایش رضایتمندی گیرندگان خدمات

•              افزایش فرایند تحقیقات كاربردی در عرصه کاری

استراتژی ها:

    ·ارتقاء سطح کیفی و کمی خدمات در عرصه دارو، غذا، آرایشی و بهداشتی

    ·بهبود مهارت های فنی در زمینه های کیفیت

    ·تقویت واحد پژوهش و ارتقاء کیفی نظام اطلاع رسانی

    ·اعمال نظام پایش، نظارت و ارزیابی

    ·تفویض برخی امور اجرایی و تمرکززدایی در حوزه غذا و دارو

چشم انداز :

•              ارتقاء ايمني محصولات مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی

•              بسط و استقرار نظامهاي كيفيت دركارخانجات مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی

•              ارتقاء سطح آزمایشگاه های كنترل كیفیت محصولات غذایی ، آرایشی و بهداشتی کارخانجات تولیدی

•              ايجاد مركز آزمايشگاههاي مرجع كنترل غذا و دارو

•              توزیع عادلانه خدمات دارویی در سطح مناطق تحت پوشش

•              ارتقاء فرهنگ تجویز و مصرف منطقی دارو

•              سامان دهی، بستر سازی و انجام فعالیت های آموزشی، اطلاع رسانی و پژوهشی در جهت ارتقاء سلامت غذایی و دارویی مردم

•              کاهش میزان تخلفات در حوزه دارو و غذا و آرایشی و بهداشتی

•           پاسخ گویی به انتظارات مردم و ارتقاء سطح رضایتمندی

استند تفاوت کالاهای قاچاق و تقلبی قاچاق (کلیک کنید)
پمفلت آشنائی با بر چسب اصالت (کلیک کنید)
استند آشنائی با فریب تبلیغات ماهواره ای و رسانه ای (کلیک کنید)
پمفلت سامانه ردیابی،رهگیری و کنترل اصالت فرآورده های سلامت محور (کلیک کنید)

پمفلت مبارزه با پدیده قاچاق دارو (کلیک کنید)
روش های بررسی اصالت فرآورده (کلیک کنید)
داروخانه ها - اجناس قاچاق (کلیک کنید)
 
  • برگه پنجم
  • برگه پنجم
  • برگه ششم
  • برگه ششم
  • برگه هفتم
  • برگه هفتم

متن