• اداره مبارزه با قاچاق کالا

معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران: جمع آوری شربت گیاهی فاقد مجوز ضد کرونا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۲/۲۰ |

جمع آوری شربت گیاهی فاقد مجوز ضد کرونا

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران - با عنایت به اطلاعیه صادره از سوی مدیر کل دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده های سلامت سازمان غذا و دارو، شربت گیاهی با نام "داروی ویروس کرونا o۱۲4"  ساخت Dr.Sayha nouri فاقد مجوز تولید از اداره کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو است.
 به توصیه ایشان  با توجه به شرایط حساس کنونی کشور، این قبیل ادعاهای کذب با محصولات غیرمجاز، ضمن عوام فریبی باعث ایجاد گمراهی می‌شود. بنابراین به مردم توصیه می شود به تبلیغات فریبنده و اغواگرانه برخی افراد سودجو در فضای مجازی اعتماد نکرده و تنها اخبار و اطلاعات را از مراجع رسمی دنبال کنند.
از عموم هموطنان عزیز تقاضا می‌شود در صورت مواجهه با عرضه محصول فوق و سایر محصولات مشابه فاقد شناسه اصالت، گزارش مرتبط را از طریق شماره تلفن190 و یا 88779118 داخلی 120، 121 و 124 اعلام نمایند.

دفعات مشاهده: 450 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر