معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزاری مسابقه نقاشی کودکان به مناسبت روز جهانی غذا در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۳ |

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران-در راستای گرامی داشت روز جهانی غذا  با  شعار سال 2019 سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد "رفتار ما آینده ما را می سازد، رژیم غذایی سالم برای دنیای بدون گرسنگی" و" اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت" مسابقه نقاشی با موضوع " غذا، تحرک، سلامت" برای گروه سنی کودکان 14- 7  توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار می گردد و به آثار برگزیده هدایای اهدا خواهد شد.

مهلت ارسال آثار تا 30مهر 98 به آدرس: آرژانتین، خیابان الوند، بعداز کوچه37، پلاک60 معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و یا رسال از طریق پست الکترونیکی به نشانی: iran.ravabetomoomigmail.com می باشد.

دفعات مشاهده: 349 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر