معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران معاون غذا و دارو دانشگاه ایران از ارسال اولین محموله اقلام دارویی و تجهیزات مورد نیاز هموطنان سیل زده خوزستان خبر داد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۶ |

خوزستان خبر داد

اولین محموله اقلام دارویی و تجهیزات مورد نیاز هموطنان سیل زده خوزستان، صبح روز دوشنبه 26 فروردین ماه از دانشگاه علوم پزشکی ایران ارسال شد.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران به نقل از روابط عمومی ستاد دانشگاه؛ دکتر ولایی معاون غذا و دارو در مصاحبه با خبرنگار دانشگاه عنوان نمود: بر اساس دستور وزیر بهداشت و با توجه به مسئولیت پشتیبانی استان خوزستان بویژه شهر هویزه توسط دانشگاه ایران ، تیم های بیمارستانی را آماده سازی کردیم تا بر اساس لیست اقلام مورد نیاز ، دارو و تجهیزات لازم را برای هموطنان سیل زده شهر هویزه ارسال نماییم.
دکتر ولایی بیان کرد : علاوه بر اعزام کادر پزشکی و پرستاری با هماهنگی معاونت درمان دانشگاه، دارو ،تجهیزات و شوینده های مورد نیاز تهیه و ارسال می شود .
وی افزود: برخی اقلام دارویی اورژانسی است که باید سریعتر فراهم شود و برخی تجهیزات باید خریداری شود.
همچنین بر اساس لیست درخواستی ، با همکاری معاونت بهداشت  دانشگاه یک یونیت دندان پزشکی هم به آن منطقه ارسال می گردد.
معاون غذا و داروی دانشگاه اظهار داشت: امیدوارم بتوانیم قدم کوچکی برای کاهش نگرانی و تامین سلامت هموطنان سیل زده خوزستان برداریم.
گفتنی است حامد فلاح نژاد ،کارمند هسته گزینش به عنوان نماینده دانشگاه به همراه این محموله دارویی به منطقه سیل زده هویزه اعزام شد.
وی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی عنوان کرد: ما برای تحویل اقلام دارویی و تجهیزاتی که توسط دانشگاه علوم پزشکی جمع آوری شده است به استان خوزستان اعزام می شویم تا بتوانیم به مردم آن مناطق خدمت رسانی نماییم ..

دفعات مشاهده: 546 بار   |   دفعات چاپ: 44 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر