• اداره مبارزه با قاچاق کالا

معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی ایران تشکیل دومین جلسه کمیته آمار، آموزش و اتاق فکر معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/4/29 |

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- دومین جلسه کمیته آمار معاونت غذا و دارو با رعایت کلیه پرتکل های بهداشتی و رعایت فاصله اجتماعی به ریاست دکتر فاطمه فتحی معاون غذا و دارو و با حضور اعضاء کمیته روز چهارشنبه 25 تیرماه 99 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.
این جلسه با هدف ایجاد وحدت رویه در خصوص نحوه ارائه آمار برگزار گردید و علاوه بر نمایندگان آمار و شکایات کلیه مدیریت های معاونت غذا و دارو، رابطین آموزش واحد ها و نمایندگان آمار شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های قدس، رباط کریم، شهریار، بهارستان حضور داشتند. همچنین مقرر گردید نمایندگان شبکه های بهداشت و درمان هر فصل جهت تبادل اطلاعات در جلسات کمیته حضور یابند.
در ابتدا مصوبات جلسه قبل مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در ادامه حضار پیشنهادات خود را در خصوص موانع موجود جهت ارائه آمار و موضوعات مطرح شده در اتاق های فکر ارائه دادند.

دفعات مشاهده: 1275 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر