***اسامی کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذائی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی***

اسامی کارشناسان

اسامی کارشناسان ( خانم ها  آقایان )

سمت

دکتر فرهاد بارانی

مدیر اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

دکتر علیرضا حبیبی

معاون اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

مهندس ناهید کاویانی

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی ( تولید و واردات )

مهندس الهام ابوالقیسی

کارشناس

مهندس علی خیرخواه

کارشناس

مهندس فردخت رهنما

کارشناس

مهندس بنفشه کفشدوز محمدی

کارشناس

مهندس مریم فاطمی

کارشناس

مهندس زهرا اسدنژاد

کارشناس

مهندس محیا عطائی

کارشناس

مهندس عزیز مراد معطری

کارشناس

مهندس مهرداد محمودی

کارشناس

مهندس مهرداد فرخی پور

کارشناس

مهندس سمانه مرتضایی

کارشناس

مهندس ژیلا قاسمی

کارشناس

مهندس مینا حسینی جدی

کارشناس

مهندس آمنه شیرائی کسمائی

کارشناس

مهندس زهره هنری

کارشناس

مهندس آیدا مهرآزی

کارشناس

مهندس عفت ارشد ریاحی

 مسئول اداره نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی

مهندس امیر احسانی

کارشناس

مهندس فاطمه بلالی

کارشناس

مهندس عطاالله صدقی

کارشناس

مهندس پریناز هاشمی

کارشناس

مهندس سمانه محمدزاده

کارشناس


 

 
 

 

لیست اخبار صفحه :26
کارگاه آموزشی مهارت های رفتاری و ارتباطی
معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزارکرد:

کارگاه آموزشی مهارت های رفتاری و ارتباطی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران:کارگاه آموزشی مهارت های رفتاری و ارتباطی؛ 7 دی ماه سال جاری به همت شورای امر به معروف و نهی از منکر معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

هجدهمین  کمیسیون فنی و قانونی با بررسی144پرونده
در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد:

هجدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی144پرونده

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران – هجدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 144پرونده ، روز سه شنبه 13 دی ماه1401 در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

 تولید۳ نوع اسید آمینه مورد نیاز بیماران متابولیک برای اولین بار در کشور
سازمان غذا و دارو اعلام کرد:

تولید۳ نوع اسید آمینه مورد نیاز بیماران متابولیک برای اولین بار در کشور

رئیس اداره شیرخشک سازمان غذا و دارو از تولید۳ نوع اسید آمینه مورد نیاز بیماران متابولیک برای اولین بار در کشور خبر داد و گفت: پروانه ساخت این فراورده ها صادر شده است و به زودی به تولید انبوه می رسد.

اتوفاژی چیست
کارشناس غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران بررسی کرد:

اتوفاژی چیست

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- اتوفاژی درست مانند فشاردادن دگمه تنظیم مجدد در بدن است که موجب حذف زباله ها و خود تنظیمی بدن می شود و بقاء و سازگاری را به عنوان پاسخی به عوامل استرس زا و سموم انباشته شده در سلول های بدن ما افزایش می دهد. کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی به بررسی اتوفاژی از طریق تغذیه میپردازد.

هفدهمین  کمیسیون فنی و قانونی با بررسی57پرونده
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار کرد:

هفدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی57پرونده

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران – هفدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 57پرونده ، روز سه شنبه 22آذرماه ۱۴۰۱در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

وبینار تخصصی اصول و تجویز منطقی آنتی بیوتیک در عفونت های وایرال
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار کرد:

وبینار تخصصی اصول و تجویز منطقی آنتی بیوتیک در عفونت های وایرال

دفتر تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران وبینار تخصصی اصول و تجویز منطقی آنتی بیوتیک در عفونت های وایرال را روز سه شنبه 22 آذر ماه سال جاری برگزار کرد.

برگزاری دوره آموزشی کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات انواع روغن خوراکی
آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار کرد:

برگزاری دوره آموزشی کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات انواع روغن خوراکی

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران- دوره آموزشی دو روزه کنترل کیفیت و شناسایی تقلبات انواع روغن خوراکی15و 16 آذرماه سال جاری در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

Template settings