معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد:
دوره آموزشی پروبیوتیک ها و غذاهای فراسودمند
دوره آموزشی پروبیوتیک ها و غذاهای فراسودمند توســــط دوتن از اعضای هیئت علمی دانشکده تغذیه و رژیم شــــــناسی دانشگاه تهران و نیز هیئت علمی انجـمن پروبیوتیک ایران آقایان دکتر فردین جوانمردی و دکتر میثم براتی در محــــــــل سالن اجتماعات معاونت غذا برگزار گردید.
به اطلاع می رساند به اهتمام مدیریت اداره نظــارت بر مواد غــذایی ، آشامـیدنی ،آرایشی و بهداشتی در روز یکشنبه مورخ 1403/04/17 دوره آموزشی پروبیوتیک ها و غذاهای فراسودمند توســــط دوتن از اعضای هیئت علمی دانشکده تغذیه و رژیم شــــــناسی دانشگاه تهران و نیز هیئت علمی انجـمن پروبیوتیک ایران آقایان دکتر فردین جوانمردی و دکتر میثم براتی در محــــــــل سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو با حضور کارشناسان ستاد ، شبکه های تابعه ، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و نیز تنی چند از مسئـــولین فنی و اعضای انجـــمن مسئولین فنی صنایع غذایی کشور برگزار گردید.