معاونت غذا و دارو- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارخانجات تولیدی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارخانجات تولیدی
حذف تصاویر و رنگها
| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱ |
* حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تأسیس و بهره برداری کارخانجات مواد غذایی
* حداقل ضوابط تأسیس و بهره برداری کارخانجات صنایع آرایشی و بهداشتی
* حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع اسانس، عرقیات و عصاره های گیاهی
*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آبمیوه، نکتار، نوشابه میوه ای بدون گاز، شربت و کنسانتره
*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آدامس
*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع تافی و آبنبات
*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های خوراکی خام گیاهی
*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین
*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سرکه
*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سبزی های تازه، خشک ومنجمد
*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع شکلات و فرآورده های کاکائویی
*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فراورده های سیب زمینی و غلات
*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های آردی به غیر از محصولات پاستا
*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های تخم مرغ
*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرآیند شده
*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده و مصرف کننده ظروف پلیمری به منظور بسته بندی روغن های خوراکی
*حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحد های تولید کننده حلوا ارده
*حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولید کننده خاک رنگبر
*حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای ژلاتین خوراکی
*حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولید کننده خمیر اک(پاستا)
*حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولید کننده قند وشکر
*حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولید کننده نوشیدنی مالت
*حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولید کننده نمک طعام
*حداقل ضوابط فنی وبهداشتی برای تأسیس و بهره برداری واحد های تولید و بسته بندی مواد غذایی
*حداقل ظوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع آرد غلات و حبوبات
*حداقل_ضوابط فنی و بهداشتی نانواییها
*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خشکبار
*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده یخ خوراکی
*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف
*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده شیر و فرآورده های لبنی
*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده آب معدنی
*حداقل ضوابط تأسیس و بهره برداری تولیدکنندگان ماده اولیه و تولیدکنندگان ظروف نچسب با استفاده از PTFE جهت تهیه، تولید، ساخت و پخت مواد خوردنی و آشامیدنی
*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف
*ضوابط سامانه رهگیری و کنترل اصالت
نشانی مطلب در وبگاه معاونت غذا و دارو:
http://iums.ac.ir/find.php?item=25.18100.49375.fa
برگشت به اصل مطلب