معاونت غذا و دارو- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارخانجات تولیدی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارخانجات تولیدی

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱ | 
* حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع اسانس، عرقیات و عصاره های گیاهی

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آبمیوه، نکتار، نوشابه میوه ای بدون گاز، شربت و کنسانتره

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آدامس

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع تافی و آبنبات

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های خوراکی خام گیاهی

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سرکه

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سبزی های تازه، خشک ومنجمد

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع شکلات و فرآورده های کاکائویی

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فراورده های سیب زمینی و غلات

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های آردی به غیر از محصولات پاستا

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های تخم مرغ

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرآیند شده

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده و مصرف کننده ظروف پلیمری به منظور بسته بندی روغن های خوراکی

*حداقل  ضوابط فنی وبهداشتی واحد های تولید کننده حلوا ارده

*حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولید کننده خاک رنگبر

*حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای ژلاتین خوراکی

*حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولید کننده خمیر اک(پاستا)

*حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولید کننده قند وشکر

*حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولید کننده نوشیدنی مالت

*حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولید کننده نمک طعام

*حداقل ضوابط فنی وبهداشتی برای تأسیس و بهره برداری واحد های تولید و بسته بندی مواد غذایی

*حداقل ظوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع آرد غلات و حبوبات

*حداقل_ضوابط فنی و بهداشتی نانواییها

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خشکبار

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده یخ خوراکی

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده شیر و فرآورده های لبنی

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده آب معدنی

*حداقل ضوابط تأسیس و بهره برداری تولیدکنندگان ماده اولیه و تولیدکنندگان ظروف نچسب با استفاده از PTFE جهت تهیه، تولید، ساخت و پخت مواد خوردنی و آشامیدنی

*حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده انواع غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف

*ضوابط سامانه رهگیری و کنترل اصالت
نشانی مطلب در وبگاه معاونت غذا و دارو:
http://iums.ac.ir/find.php?item=25.18100.49375.fa
برگشت به اصل مطلب