معاونت غذا و دارو- بخش شیمی مواد غذایی
بخش شیمی مواد غذایی

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱ | 

بخش شيمي مواد غذايي آزمایشگاه کنترل موادغذایی آرایشی وبهداشتی

اين بخش از قسمت هاي مختلف تشکیل شده است  و قادر به انجام آزمونهای فیزیکو شیمیایی و کنترل کیفی فراورده های زیر می باشد:

لبنيات: انواع فرآورده هاي شير(شير، دوغ، ماست، پنير، خامه، بستني و...)

غلات و فرآورده هاي آردي: آرد، انواع ماكاروني، بيسكويت، كيك و كلوچه، بلغور حجيم شده و ...

بررسی غنی سازی در آرد : اندازه گيري مقدار آهن و اسيد فوليك در انواع آرد

 فرآورده هاي گوشتي: انواع سوسيس، كالباس، همبرگر و غذاهاي پروتئيني آماده و ...

ادويه و چاشني: انواع ادويه

نشانی مطلب در وبگاه معاونت غذا و دارو:
http://iums.ac.ir/find.php?item=25.1674.43654.fa
برگشت به اصل مطلب