دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • درباره ما
  • مدیریت غذا و آرایشی
  • مدیریت داروئی
  • مدیریت آزمایشگاه
  • تحقیق و توسعه
  • تجهیزات پزشکی
  • اداره فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل

کمیسیون های سال 1398

بایگانی بخش اطلاعیه مهم غذایی

دسته بندی موضوعی مطالب | جستجوی پیشرفته | تعداد کل مطالب: 8 | تعداد کل بازدید های مطالب: 12,529 |
نمایش مطالب منتشر شده از تاریخ   تا تاریخ


img_yw_news
چهارشنبه ۳ مهر ۱۳۹۸ -

لزوم ثبت اطلاعاتشرکت ها در حوزه آرایشی و بهداشتی در سامانه TTAC

لزوم ثبت  اطلاعاتشرکت ها در حوزه آرایشی و بهداشتی در سامانه TTAC  

img_yw_news
دوشنبه ۵ آذر ۱۳۹۷ -

دوره آموزشی آشنائی با محصولات GMO

دوره آموزشی آشنائی با محصولات GMO جهت مسئولین فنی واحدهای تولیدی و صادراتی

img_yw_news
یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ -

فیش هزینه صدور مجوزهای بهداشتی

img_yw_news
دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶ -

پایش و پالایش برچسب گذاری

با توجه به برنامه عملیاتی پایش و پالایش برچسب گذاری محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و با هدف اطلاع رسانی صحیح و جلوگیری از گمراه شدن مصرف کننده، به اطلاع میرساند از وظایف و مسئولیتهای شرکتهای فعال در این حوزه کنترل و نظارت دائم برچسب فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی میباشد که مسئولیت نظارت بر حسن اجرای آن بر عهده مسئول فنی می­باشد.